Nytårsfesten starter traditionen tro med en velkomstdrink med bobler, inden man efter en lille sang går i gang med menuen, der også i år består af Kalvesteg stegt som vildt med blandt andet Waldorfsalat og Tyttebærsyltetøj og så endelig Trifli til dessert, en menu som alle garanteret kan blive mæt af, og der er ved tilmeldingen naturligvis taget højde for, at ikke alle spiser kalvesteg, fortæller Sven-Erik Sørensen.
– Nu skal det jo ikke handle om mad det hele, så mellem hovedretten og desserten trækkes to vindere af en flaske god Portvin, blandt de medlemmer som i november og december måned har afleveret forslag til aktiviteter i det kommende år.
Efterfølgende uddeler bestyrelsen en ”stemmeseddel”, hvor forslagene er listet op, og hvor medlemmerne kan stemme om hvilke forslag, der skal indgå i programmet for 2024 – 2025.
Derefter afvikles den årlige ”tipskonkurrence”, hvor det gælder om at finde de 13 rigtige svar på de drilske spørgsmål, som formand Sven-Erik Sørensen har lavet.
– Det er endnu ikke lykkes nogen at ”tippe en 13'er”, men sidste år var Jørn Hansen tæt på med sine 12 rigtige, så hvem ved – måske i år.