Kombardo overtager alle passagerer fra Bornholmerbussen

Kombardo overtager alle passagerer fra Bornholmerbussen
TOPNYHED | 28. APR 2023 • 14:30
Jakob Nørmark
Journalist
TOPNYHED
28. APR 2023 • 14:30

Bornholmerbussen lukker og slukker ved udgangen af denne uge, men passagerer med billetter i næste uge eller senere får overført deres rejse til Kombardo Expressen, der sætter ekstra shuttle-afgange ind mellem Ystad og København.

"Alle kunder, der har købt billet til Bornholmerbussen med afrejse efter den 30. april 2023, kan benytte deres billet på den tilsvarende afgang – samme dag, retning og tidspunkt - med Kombardo Shuttle til og fra Ystad," skriver Bornholmerbussen på selskabets hjemmeside.

Molslinjens direktør, Kristian Durhuus, bekræfter, at Kombardo-busserne overtager turene i de kommende måneder fra dets tidligere konkurrenter.

– Vi øger kapaciteten, så vi kan sikre, at vores kunder med færgerne fortsat kan komme frem og tilbage, siger Durhuus til Tidende.

– Efter vi har hørt, hvordan det er endt, har vi reageret hurtigt og sat alle folk i sving. Derfor er det lykkedes at få øget kapaciteten på Kombardo allerede fra i næste uge, 

– Det betyder, at vi tager imod billetter fra alle dem, som har købt billet til Bornholmerbussen. De kan bruge deres billet hos os, uden at skulle gøre noget, medmindre de vil have flyttet dem til et andet tidspunkt. 

Gælder det også de kommende måneder? Mange har jo for længst købt billet til pinsen, Folkemødet eller sommerferien.

– Ja, det er på ubestemt tid, siger Kristian Durhuus.

Han peger på, at passagerer, der har købt billet til Bormholmerbussen, skal være opmærksomme på, at busselskaberne har forskellige holdepladser i København, Bornholmerbussen foran Hovedbanegården og Kombardo på Ingerslevsgade.

Da Tidende talte med Kristian Durhuus først på eftermiddagen, var der usikkerhed om, hvor busserne kommer til at holde, og han opfordrer til, at man holder sig orienteret på Bornholmerbussens hjemmeside.

Klokken 14 udsendte Bornholmerbussen en opdatering om, at busserne fra på mandag vil afgå fra Kombardo-stoppestedet på Ingerslevsgade.

"I visse tilfælde kan kunderne blive anvist plads på Kombardo Express i stedet. I København afgår Kombardo Shuttle fra Ingerslevgade – du finder mere information om stoppesteder etc. på Kombardos hjemmeside www.kombardoexpressen.dk/alle-busruter/koebenhavn-roenne", skriver selskabet, der også har en besked til hundeejere.

"Bemærk, at hunde ikke kan medtages på hverken Kombardo Shuttle eller Kombardo Express. Det vil ikke være muligt at ændre billetten til en anden afgang. Ønskes købte billetter refunderet, kan dette ske uden gebyr ved fremsendelse af ændringsformularen, som findes på www.bornholmerbussen.dk. Alle berørte kunder vil blive informeret direkte via sms og mail," oplyser Bornholmerbussen.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra advokaten, der administrerer dødsboet efter Bornholmerbussens stifter, Jørgen Andersen.