Ny livsstilsmesse ser dagens lys

Ny livsstilsmesse ser dagens lys
Charlotte Jacobsen er en af de to arrangører, der står bag den nye messe. Hun forhandler aloe vera produkter. Privatfoto.
NYHED | ABONNENT | 3. APR 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
3. APR 2023 • 15:30

De seneste år har der været meget stille på messefronten for de alternative behandlere - derfor er to behandlere med base på Bornholm gået sammen om at lave en messe i Nyker Forsamlingshus.

Efter mange år med deltagelse i mange forskellige messer ramte coronaen hårdt for de to alternative behandlere Gitte Hansen og Charlotte Jacobsen. Mange messer blev aflyst, og deres oplevelse har været, at mange af messerne ikke vendte tilbage, da pandemien var overstået.

– Vi mødte hinanden og blev enige om at det var på høje tid at få gang i den slags igen. Et sted, hvor vi er mange der kan besøges på en dag, samme sted, forklarer Charlotte Jacobsen.

Derfor står de som arrangører på den nye livsstilsmesse for "Det sunde Bornholm", som påskelørdag finder sted i Nyker Forsamlingshus.

Her står 13 udstillere og foredragsholdere klar med prøvebehandlinger, foredrag, workshops, gode snakke og hygge, fortæller de.

De er både mulighed for at købe en billig billet, hvis man bare lige skal snuse til det, og for at købe en lidt dyrere billet, hvis man vil have det hele med.

Arrangørerne håber, at de fastboende vil tage venner, naboer eller eventuelle påskegæster med til arrangementet, og der bliver masser af god energi.

– Vi har begge arbejdet som alternative behandlere i mange år, og vi er begge gode til at netværke

På messen kan man opleve alverdens ting fra fodbehandling, kunst, dyner og massage til håndlæsning, clairvoyance, spirituel vejledning og healing.

– Vores mål for denne messe er at skabe en god energi og et fællesskab, uanset hvad vi kommer med. Det handler at forstå det hele menneske og at alt hænger sammen, forklarer Charlotte Jacobsen.

På messen kan man desuden spise frokost, hvis man har forudbestilt det, og så vil der være en kaffevogn, hvor man kan købe lidt til ganen.

De to arrangerende kvinder understreger, at det er en fantastisk mulighed for at få et indblik i de mange virksomheder, og for måske at finde noget, der taler til dig. – Her er så mange på Bornholm der arbejder på det samme mål: Mere god energi, og det vil vi gerne sprede. Og så vil vi gerne, at alle de der ikke kender til os også har en mulighed for at blive vores kunder, slutter Charlotte Jacobsen, som håber på at se en masse mennesker i forsamlingshuset lørdag.