Torben Larsen er årets leder

Torben Larsen er årets leder
Torben Larsen har kæmpet hårdt for, at motorsportsklubben kunne få lov at bruge den nye folkeracebane i Klemensker.
NYHED | 3. FEB 2023 • 20:37
Jesper Gynther
Journalist
NYHED
3. FEB 2023 • 20:37

Bornholms Tidendes lederpris blev uddelt til en frivillig i den bornholmske idrætsverden, da der fredag aften blev sendt prisshow direkte på TV 2 Bornholm.

Der var tre nominerede: Formand Torben Larsen fra Bornholms Motor Sport, formand Jan Eggertsen fra Poulsker IF og træner Michael Mortensen fra Viking Rønne Håndbold.

Lederprisen blev afgjort via sms-afstemning, og det blev Torben Larsen, der vandt. 

– Det kommer bag på mig, siger prismodtageren, som har tænkt sig at bruge pengepræmien på "dæk og noget benzin".

Torben Larsen får prisen, da han er "utrættelig, entusiatisk og stædig, og det smitter i den grad af på de øvrige frivillige i sporten", som Dansk Automobil Sports Union (DASU) skrev i indstillingen.

2022 var et stort år for Torben Larsen, der efter en lang og hård kamp endeligt kunne indvie Bornholms Motor Sports egen folkeracebane på Bolbyvej i Klemensker. Og netop indvielsen af Bolbybanen spiller en stor rolle i nomineringen af Torben Larsen.

– Det er lykkedes Torben, i et godt samarbejde med regionskommunen, politikere og embedsfolk og andre instanser, at føre Bornholms Motor Sport frem til det nu permanente anlæg og den første DM-afdeling på øen, som blev afviklet i forbindelse med banens indvielse, skriver DASU i indstillingen.