Svømmere satte rekorder til DM

Svømmere satte rekorder til DM
Malthe Berlin og Ida Sohn deltog i weekenden i DM junior på kortbane og kom hjem med flere bornholmsrekorder. Foto: Rønne Svømmeklub
NOTITS | ABONNENT | 7. NOV 2022 • 10:03
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
7. NOV 2022 • 10:03

Der blev sat flere bornholmsrekorder, da Ida Sohn og Malthe Berlin fra Rønne Svømmeklub i weekenden deltog i DM junior på kortbane i Esbjerg. De deltog sammen med svømmere og trænere fra svømmeklubben Kvik Kastrup, og begge svømmede sig i flere b- og c-finaler, og Ida Sohn kvalificerede sig endda til a-finalen i 200 meter rygsvømning.

– Vi er glade og stolte af vores dygtige svømmere. Det vigtigste er, at de har en god oplevelse til de store mesterskabsstævner. Og så er vi glade, når de større klubber hjælper og tager vores svømmere under deres vinger, siger formand Jette Tvede Christiansen fra Rønne Svømmeklub i en pressemeddelelse.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her