Spillere har fået nyt klubtøj

Spillere har fået nyt klubtøj
På billedet ses kun en del af medlemmerne, da tøjet blev udleveret løbende i coronatiden, og derfor var det sværere at samle alle medlemmer til fælles foto. Privatfoto
BORDTENNIS | RØNNE | 23. OKT 2021 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
BORDTENNIS | RØNNE
23. OKT 2021 • 05:30

Knudsker IF's bordtennisafdeling har fået nyt klubtøj for de næste fire år med rød/blå polo og blå shorts. Herudover har alle spillere også fået en trænings t-shirt og mulighed for billig tilkøb af træningsdragt og hættetrøje.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Tøjindkøbet har kunnet lade sig gøre ved hjælp fra sponsorere, som tæller Bornholms Brandforsikring, Intersport, K.L. Guld & Sølv, Danbolig og Nordea Fonden.

– Så en kæmpe stor TAK til sponsorerne, for jeres velvilje, så vi kan komme ud og spille i noget flot spilletøj, fortæller formand Finn Jørgensen i pressemeddelelsen.

Pt. er der cirka 75 medlemmer i bordtennisafdelingen, som er fordelt fra de helt små ungdomsspillere på otte år og op til pensionisterne på cirka 80 år. Der er dog plads til flere, fortæller formanden.

– Vi har bordtennishold for alle, så hvis nogen skulle have lyst til at prøve den sjove og udfordrende sport, er man yderst velkommen, fortæller Finn Jørgensen.

– Der er også mulighed for at udfordre andre via stævner, turnering, træning, skole/lejre, rejser og masser af andre tilbud, så kom op og prøv tre-fire gange, før du bestemmer dig, så finder du ud af, at du vil mere med denne sjove familiesport, lover han.