Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
22. SEP 2024 • 15:38

Elite Bornholm fortsætter sin sejrsmarch i den københavnske Liga 2 for U14-drenge. Seks kampe og seks sejre er det blevet til indtil videre.

Men det holdt hårdt i lørdagens opgør mod Vestia, som i første runde blev besejret med 4-2. Trods fordel af hjemmebane måtte bornholmerne denne gang nøjes med en sejr på 2-1.

Vestia bragte sig foran allerede efter seks minutters spil, og man skulle otte minutter ind i 2. halvleg, før Sander Kofoed scorede det udlignende mål til 1-1, assisteret af Baune Christiansen.

Baune Christiansen scorede selv sejrsmålet til 2-1, assisteret af indskiftede Charlie George Hanna Holm, men det skete først i kampens allersidste minut.

Elite Bornholms U16-drenge, der ligeledes er ubesejrede, var oversiddere i denne weekend.