Nicoline er i DM-finalen: Vandt maratondyst på over tre timer

Nicoline er i DM-finalen: Vandt maratondyst på over tre timer
Nicoline Koefoed (til venstre) vandt 16 sejre i 22 kampe i grundspillet i denne sæson af dameligaen, hvor hun tørner ud for Hillerød. I de to semifinaleopgør mod Greve har bornholmeren vundet fire kampe og tabt fire. Her ses hun sammen med Hillerøds doublepar Chen Yan og Pia Toelhøj. Selv spiller Nicoline primært singlekampe. Pressefoto
| ABONNENT | 24. APR 2021 • 18:36
Jesper Gynther
Journalist
| ABONNENT
24. APR 2021 • 18:36

BORDTENNIS

Nicoline Koefoed, der oprindeligt kommer fra Hasle, har sammen med sit hold Hillerød spillet sig i finalen i dameligaen i bordtennis, hvilket er den højeste række i Danmark.

Dermed er hun kun ét skridt fra at kunne løfte DM-trofæet.

Hillerød spillede sig i finalen med en semifinalesejr over Greve lørdag eftermiddag, og udover Nicoline Koefoed var også Pia Toelhøj og svenske Annie Hedlund med på holdet. Sidstnævnte har i øvrigt også tidligere spillet for Hasle IF.

Semifinalesejr over Greve

I tirsdags vandt Hillerød 6-5 på udebane over Greve i det første semifinaleopgør, hvor Nicoline Koefoed vandt den afgørende sidste kamp i en dyst, der varede over tre timer.

I dag, lørdag, var det så tid til det andet semifinaleopgør mellem holdene, og denne gang foregik det på Hillerøds hjemmebane.

Her klarede Hillerød sig igen bedst og vandt samlet 6-2 over gæsterne. Nicoline Koefoed vandt to af sine singlekampe og tabte en enkelt til Valeria Hachard.

– Vi var bedre på dagen. Alle spillere leverede en fremragende indsats, hvor Nicoline Koefoed fik tvunget Greves 1. dame Valeria ud i et tæt, afgørende 5. sæt, fortæller Hillerøds formand Thomas Hjermind Jensen på klubbens facebookside.

I DM-finalen venter Viby BTK, og titlen afgøres i bedst af tre kampe i starten af maj.