Løbere får både softice og rovfugle

NOTITS | 2. JUL 2024 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
2. JUL 2024 • 15:30

Onsdag aften løbes der traditionen tro Softiceløbet, og denne gang er der en ekstra præmie til deltagerne, fortæller Viking Atletik.

Softiceløbet er Bornholm store sommermotionsløb, hvor hele familien kan løbe sammen, og der plejer at være fyldt i gaderne i Gudhjem, når løberne kommer forbi.

Tirsdag eftermiddag er der tilmeldt cirka 300 løbere, og Viking Atletik forventer, der i alt kommer til at deltage over 700 i onsdagens strabadser.

– Der kommer altid rigtig mange på dagen, og det er nok det løb, hvor vi har flest tilmeldinger til allersidst, fortæller formand Claus Clausen.

'Får rigtig meget for pengene'

Løbet skydes i gang klokken 19.00, og ruten er som sædvanligt på 6,9 kilometer og foregår i og omkring Gudhjem, som bekendt er et af Danmarks smukkeste områder. Ruten er bakket, og der er start og mål på havnen.

Der er også en børnerute for alle op til og med 14 år (født i 2010 eller senere) på kun 1,4 kilometer. Den starter klokken 19.04.

– Der er traditionen tro en lækker softice til alle, lover Claus Clausen og afslører, at der er en ekstra præmie til deltagerne i år.

– Som noget nyt er der også en billet til rovfugleshowet. Så man får rigtig meget for pengene i år, fortæller han.