Kæmpe nedtur for OL-par

Kæmpe nedtur for OL-par
Finalen i Yonex Canada Open blev en kæmpe nedtur for Mathias Christiansen og Alexandra Bøje.
NOTITS | 7. JUL 2024 • 19:22
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
7. JUL 2024 • 19:22

Mathias Christiansen og Alexandra Bøje tabte finalen i Yonex Canada Open.

Mathias Christiansen og Alexandra Bøje var rejst til Canada for at få en succesoplevelse, inden det om tre uger går løs ved OL i Paris.

Men sådan skulle det ikke gå. I den rent danske finale i Yonex Canada Open mod upcoming-parret Jesper Toft og Amalie Magelund blev Mathias Christiansen og Alexandra Bøje efter en noget stresset forestilling slået med 9-21, 24-22 og 21-12.

I første sæt var der intet, der tydede på, at det bornholmsk/jyske OL-par skulle få problemer. I løbet af 13 minutter vandt de sættet med 21-9.

Det fortsatte på samme måde i andet sæt, men ved stillingen 13-5 til Christiansen og Bøje blev kampen vendt på hovedet. Især 2,04 meter-manden Jesper Toft fandt storspillet frem, og selv om de topseedede modstandere havde en matchbold ved stillingen 20-19, blev sættet tabt med 22-24.

Frustrationerne var store hos Mathias Christiansen og Alexandra Bøje, og det blev slet ikke bedre i tredje sæt, hvor de slet ikke fandt ud at spille uden om Jesper Toft. Ved sidebyttet var Toft og Magelund foran med 11-5, og de endte også med at vinde sættet med 21-12.

Lidt af en nedtur for Mathias Christiansen og Alexandra Bøje i en turnering, hvor ingen af de store østasiatiske nationer stillede op med deres OL-spillere.