Idrætsforening opretter tre nye hold

NOTITS | 31. OKT 2023 • 14:14
NOTITS
31. OKT 2023 • 14:14

I flere år har der ikke været særlig mange voksenhold i gymnastikafdelingen i Aakirkeby Idrætsforening, men i år er interessen vokset, og der er oprettet tre nye hold, skriver AAIF i en pressemeddelelse til Tidende.

Det er blandt andet klubbens seniormotion, som træner hver tirsdag formiddag, der er kommet i gang igen efter flere års pause.

"Holdet er allerede på over 30 deltagere. Det er positivt at kunne tilbyde træning for denne aldersgruppe, og de kan vælge mellem stolemotion og seniormotion", skriver de.

Desuden er "Rigtige mænd" kommet til Aakirkeby. Det betyder at omkring 25 mændt træner og hygger hver torsdag aften sammen med deres træner Jeanett. Hun sørger for at tilgodese deres individuelle behov, og så er der altid kaffehygge efter træning.

Aakirkeby Idrætsforening er desuden kommet med på den nye bølge med små trampoliner, beretter de.

Der er indkøbt 20 af slagsen, og der trænes to gange om ugen.

"Det er festligt, hårdt, sjovt og en masse god musik. Det er en god idræt, da alle kan være med - uanset småskavanker, dårlige knæ med mere. Der er stadig pladser på holdene."

Dermed er alle tider i Aakirkeby Hallerne booket til idræt hver aften i hele sæsonen, og det er noget, der kan begejstre idrætsforeningen, som glæder sig over at have fået flere med op ad sofaen og i bevægelse.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Meget tæt på 5 kr./kWh alt inklusive for første gang i Eludsigtens historie. Generelt høje priser hele dagen. Vi skal på den anden siden af kl. 21, før ‘trykket’ letter en smule. Periodevis er Det Frie Valg (variabel timepris) højere end Det Enkle Valg (kvartalspris), men stadigvæk 0,32 kr./kWh billigere i gennemsnit over døgnet.

Bornholms energi og forsyning