Fremgang i klub med uortodokse træningsmetoder

Fremgang i klub med uortodokse træningsmetoder
Er man ikke forberedt ordentligt til en kamp, så får man tæv, forklarer træneren. Foto: Martin Birk
NYHED | ABONNENT | 6. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
6. SEP 2023 • 05:30

Boksetræning behøver ikke proppes ned i en kasse, der hedder Nordisk Boksning, mener Martin Birk. Han er træner i Bornholms Bokseklub, som oplever fremgang.

Hver torsdag og søndag samles mellem 14 og 18 mennesker til boksetræning i DGI-hallen i Rønne. Bornholms Bokseklub har eksisteret siden 2017, hvor Martin Birk var ved at blive "for fed" og derfor besluttede sig for at bruge sine erfaringer med boksning til at blive træner og dermed genstarte boksning som foreningssport på Bornholm.

– Der er ingen gentagende elementer fra sidst, der var boksning - ikke i træningsstilen, medlemmerne eller noget som helst. Det er noget helt nyt, forklarer han, da Tidende omkring sommerferiens afslutning tager kontakt for at tjekke op på foreningens ve og vel.

Martin Birk har selv bokset, siden han var dreng. I 2017 fik han behov for at træne igen, men han synes ikke, at han kunne finde en træningsform, der passede.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.