Frank Mikkelsen tjente 12.700 kr. på Jägersro

Herman K S/Frank Mikkelsen tjente 5.900 svenske kroner i tirsdagens løb på Jägersro-banen i Malmö. Foto: Torben Ager
NOTITS | ABONNENT | 1. NOV 2023 • 14:07
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
1. NOV 2023 • 14:07

Ingen top 3-placeringer til de bornholmske heste, der havde taget turen til Malmö.

Selv om det blev en stor dansk aften med sejre til tre dansktrænede heste på Jägersro-banen i Malmö, formåede ingen af de mange bornholmske heste, der havde taget turen til den svenske derbybane, at tilkæmpe sig placeringer på top 3-listen i de otte løb, der var på tirsdagsprogrammet.

Nærmest en topplacering og en præmie på 10.000 svenske kroner var Laura Pedersen, der sad op bag Brogård i juniorklassen, som i Sverige afvikles uden totalisatorspil. Brogård løb ind på en tredjeplads, men blev efterfølgende diskvalificeret for galop ind over målstregen.

I 3. løb lå Frank Mikkelsen længe sidst med Herman K S, men avancerede undervejs flere pladser, da han lagde sig i ryg på den senere vinder, In Style/Joakim Lövgren. Slutresultatet blev en femteplads i tiden 1.15,0/2140 meter og en præmie på 5.900 svenske kroner.

Frank Mikkelsen sad også i vognen, da hans egen Gunvor Silk løb ind på en fjerdeplads i 5. løb og tjente 6.800 svenske kroner. I samme løb endte Stald Gin & Tonics Lluc Boco, kørt af Lunden-træner René Jonassen, uden for præmierækken.

I 8. løb, hvor fire af de 12 heste kom fra Bornholm, scorede Torben Dahl Pedersen en præmie på 5.000 svenske kroner for en sjetteplads til Hope Of Glory. Gleica/Frank Mikkelsen og Diva T C/Jörgen Lorentzen endte uden for pengene ligesom Global Beauty/Ken Ecce, der opgav at fuldføre efter en hidsig startgalop.

Gekko I/Jörgen Lorentzen blev nier i 4. løb, og samme placering opnåede Capture/Frank Mikkelsen i 7. løb. De måtte således nøjes med den ”trøstpræmie” på 1.500 svenske kroner, som alle heste er garanteret for blot at stille op i de svenske løb.