Fra krisemøde til fyldt hal

Fra krisemøde til fyldt hal
Der er kommet gang i badminton i Knudsker efter en svær start på sæsonen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | ABONNENT | 2. MAR 2023 • 17:14
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
2. MAR 2023 • 17:14

Badmintonafdelingen i Knudsker IF holdt krisemøde i starten af sæsonen, da Flemming Petterson udtrådte som formand.

Han har i mange år påtaget sig mange af opgaverne, og derfor var det nødvendigt at finde nye frivillige kræfter.

Rune Radil blev ny formand, og flere andre trådte til med at løfte opgaverne. Blandt andet er flere af de ældste ungdomsspillere blevet trænere.

– Vi har brugt meget tid på at overtage de mange opgaver, som Flemming har varetaget, så det har været en hård sæsonstart. Men hurtigt kom der mange nye medlemmer til ungdom, og nu er der fyldt helt op i hallen til træning, fortalte Rune Radil, da Knudsker IF tirsdag aften holdt generalforsamling.

Der har også været rigtig flot opbakning til stævner. Blandt andet var der for første gang i flere år nogle, som tog med til landsmesterskaberne og endda vandt medaljer.

Selvom der ikke er krise længere i afdelingen, så har formanden nogle bekymringer om fremtiden.

– Der er hårdt brug for flere frivillige til at hjælpe til, konstaterede Rune Radil.

– Seniorafdelingen er helt i knæ med antal. Mange er forsvundet efter corona, lød det også, og derudover pegede formanden på, at afdelingen også mangler nogle indtægter fra manglende sponsorater, og derfor leder man lige nu med lys og lygte efter en ny hovedsponsor til den kommende sæsons trøjer.

Flemming Petterson valgte i øvrigt at trække sig som formand for badmintonafdelingen for i stedet at bruge energien på sit formandskab for svømmeafdelingen, som nu har 108 medlemmer.

Flemming Petterson er stoppet som badmintonformand, men fortsætter som svømmeformand i Knudsker IF. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen