Foxie Hill kørte sig ud af det lukkede startspor og vandt 12.500 kroner
Foxie Hill kørte 12.500 kroner hjem til familien Petersen i Østerlars - her kusken Mads og lillesøster Marie. Foto: Torben Ager, travfotobornholm.dk

TRAVSPORT | ALMINDINGEN | GRATIS
27. JUL 2021 • 23:16
Kjeld Lundbæk
Journalist

Foxie Hill kørte sig ud af det lukkede startspor og vandt 12.500 kroner

HVis man var bekymret på Mads Petersens vegne, fordi han havde trukket det lukkede startspor seks, da der tirsdag blev kørt om Knud Jensen og Søn's 4 års-mesterskab på Bornholms Brand Park, så var det ganske uden grund.

Med blot syv heste til start og 2440 meter til målstregen var der både tid og plads til, at Mads Petersen kunne disponere sit eget løb. Allerede midtvejs i løbet lagde han Foxie Hill op udvendigt på den længe førende East End/Kenn Christoffersen, og her blev han liggende indtil sidste omgang, hvor Mads Petersen satte det afgørende angreb ind på vej ind i staldsvinget.

Siden øgede Foxie Hill bare afstanden til konkurrenterne, og favoritten vandt med mange længder ned til East End/Kenn Christoffersen, der tappert brugte de sidste kræfter til at afvise Fromajacktoaking/Stefan Lind-Holm i kampen om tredjepladsen.

Dagens hurtigklasseopgør blev mere spændende, selv om Hazard Sund/Martin Sjøholm Jensen ikke uventet tog spidsen fra løbets start og forsvarede den position, til målstregen var passeret.

Apollo Damgård/Niels Kr. Hansen forsøgte kortvarigt at udfordre Hazard Sund i kampen om spidsen, men lod sig hurtigt falde ned på andenpladsen. Senere var det Fortune Boko/Kim Hjort, der lagde sig udvendigt på den førende hest, men heller ikke han blev sluppet forbi. Stand And Deliver/Stefan Lind-Holm galopperede allerede efter en halv omgang og var dermed ude af laøbet.

Selv om Hazard Sund virkede overlegen, så blev den alligevel udfordert på målstregen, hvor Mads Petersen kom flyvende i et sidste angreb med Shelby Glide. Hazard Sund havde dog mulen forrest og vandt det tætte opløb foran Shelby Glide og Apollo Damgård i inderbanen.

 Flere nyheder