Første æresmedlemmer i 10 år

Første æresmedlemmer i 10 år
Jesper Munch Ipsen har siddet i Aakirkeby Idrætsforenings fodboldledelse i cirka 40 år. Nu er han blevet æresmedlem. Eget foto
NOTITS | ABONNENT | 3. APR 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
3. APR 2023 • 15:30

Jesper Munch Ipsen og Jørn-Erik Funch er blevet æresmedlemmer i AaIF.

For første gang i 10 år har Aakirkeby Idrætsforening fået nye æresmedlemmer. I forbindelse med årets generalforsamling tilfaldt æren Jesper Munch Ipsen og Jørn-Erik Funch, fortæller formand Marian Lundh i en mail.

Jesper Munch Ipsen har i cirka 40 år siddet i AaIF's fodboldledelse, både som formand og nu økonomiformand. I indstillingen til æresmedlemskabet beskrives han som en pålidelig og meget vellidt mand, som altid har fået lavet det, han er blevet bedt om, også når han har haft meget om ørerne. Ved siden af engagementet i fodboldledelsen har han bidraget med gode ideer, praktisk hjælp og økonomisk overblik i den arbejdsgruppe, som har skaffet en multibane i Aakirkeby. Han giver gerne en hjælpende hånd til diverse arrangementer og er altid i godt humør.

Også Jørn-Erik Funch har været en del af idrætsforeningen i mange, mange år, både som aktiv fodboldspiller og leder. Han var manden bag et aktivitetsudvalg, som formåede at trække mange folk til Aakirkeby med eksempelvis en biludstilling og bornholmsmesterskabet i mobildiskotek. I dag er han ikke længere aktiv i AaIF, men han slår sine folder i Rudolfklubben, der er et stort aktiv, både for byen og for idrætsforeningen, fremgår det af indstillingen.

Jørn-Erik Funch har været aktiv fodboldspiller og leder i AaIF i mange år. I dag er han aktiv i Rudolfklubben – og nyudnævnt æresmedlem i idrætsforeningen. Eget foto