Corts hold får nyt wildcard til Tour de France

Corts hold får nyt wildcard til Tour de France
NOTITS | 18. JAN 2024 • 14:41
Af:
Ritzau
NOTITS
18. JAN 2024 • 14:41

Uno-X får igen wildcard til Tour de FranceUno-X og TotalEnergies har fået de to wildcards til årets Tour de France, meddeler arrangørerne.

Det norske cykelhold Uno-X vil igen i 2024 være at finde i Tour de France-feltet. 

Uno-X og TotalEnergies har således fået de to wildcards til etapeløbet, meddeler Tour de France torsdag. Cykelholdet fik i 2024 tilgang af cykelrytteren Magnus Cort. Han har med sine etapesejre i 2018 og 2022 tidligere vist, at han kan begå sig i Tour de France.

Det er andet gang, at Uno-X er inviteret til Frankrig, og ligesom sidste år kan man formentligt se frem til at se flere danskere på holdet.

Ud over Magnus Cort er Niklas Larsen, William Blume Levy, Carl-Frederik Bevort, Louis Bendixen og Marcus Sander Hansen en del af Uno-X i 2024.

– Det er en enorm anerkendelse at være inviteret til Tour de France for andet år i træk. Spændingen op til dagens invitation var meget stor, så vi er fyldt med taknemmelighed og stolthed.

– Vi er meget glade for, at holdets præstationer sidste år har ført til en ny invitation, siger Jens Haugland, der er holdchef hos Uno-X.

Lotto og Israel Premier Tech er ikke en del af World Touren, men har kvalificeret sig til Tour de France som bedst af de næstbedste.

Tour de France afvikles i 2024 fra 29. juni til og med 21. juli.