Bornholmer vinder stor gevinst på travbanen

Bornholmer vinder stor gevinst på travbanen
På en fyldt Bornholm Brand Park var hesten Lluc Boko en nøgle til en stor gevinst. Foto: Torben Ager - Travfoto Bornholm
NYHED | 24. JUL 2024 • 10:36
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
24. JUL 2024 • 10:36

Det var ikke kun hestene, kuskene og ejerne, der kom hjem med sejre, da der tirsdag var løbsdag på travbanen Bornholms Brand Park.

En bornholmsk spiller valgte alle seks vinderheste i V65 og høstede dermed en betydelig jackpot, fortæller spilfirmaet Bet25.

Spilleren var selv til stede på banen, og med en kupon til over 1.300 kroner endte han med at vinde 159.477 kroner på de seks rigtige og yderligere 3.135 kroner på hver af de 20 kombinationer med fem rigtige. I alt nåede gevinsten således op på 222.177 kroner. En nøgle til den store gevinst var hesten Lluc Boko, som han havde udpeget som sikker vinder i det andet af de seks travløb.

– Det var svært at finde sikre vindere. Lluc Boko var kun tippet som fjerde af de seks heste i løbet, men jeg havde en fornemmelse af, at den ville vinde, selv fra en udvendig position ved førerhesten. Alt gik præcis som håbet, især efter dens gode præstation sidste gang, siger vinderen i en pressemeddelelse fra Bet25.

Med gevinsten bliver der mere luft i budgettet til ferie og familien, fortæller han.



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT