BHS-PL Beton Bornholm sender stortalent videre til prof-hold i Norge
Marcus Sander Hansen har skrevet en tre-årig kontrakt med Uno X Pro Team fra Norge

CYKELSPORT | BORNHOLM | GRATIS
3. AUG 2021 • 17:29
Kjeld Lundbæk
Journalist

BHS-PL Beton Bornholm sender stortalent videre til prof-hold i Norge

Cykelholdet BHS-PL Beton Bornholm sender efter denne sæson talentet Marcus Sander Hansen videre til et af de nye store professionelle hold, Uno X Pro Team fra Norge. Uno X er et såkaldt ProTeam, der forventer at blive World Tour-hold i 2023.

Marcus Sander Hansen har kørt to sæsoner på det bornholmske hold og har udviklet sig til et at de største talenter i Danmark i denne periode. Han har skrevet en tre-årig kontrakt med det norske prof-hold.

Teammanager Christian Juul Andreasen fra BHS-PL Beton Bornholm glæder sig på Marcus Sander Hansen vegne:

– Det er også utroligt vigtigt for os, at vi kan vise de næste talenter, som vi skal rekruttere, at vi kan finde ud af at sende dem videre ud i den store verden, hvis de kører hos os. Det er et godt signal at sende.

– I den store cykelverden er vi en lille spiller – i Danmark er vi et stort hold. Derfor vil vi gerne have fat i de unge talenter, udvikle dem og sende dem videre til en professionel tilværelse på et tidspunkt, når de er klar til det, siger Christian Andreasen, der allerede er på udkig efter Marcus Sander Hansens afløser.

Marcus Sander Hansen, der kører sæsonen til ende for BHS-PL Beton Bornholm, er udtaget til Tour de l'Avenir, som er U23-rytternes Tour de France, som han kører med det danske landshold i dagene 13.-21. august. Flere nyheder