Alle elever fra 6. klasse er rejst på fodboldtur

Alle elever fra 6. klasse er rejst på fodboldtur
Søndermarksskolens piger fra 6. klasse skal deltage i DM i skolefodbold. Her ses Anna, Martha, Siv, Ama Lie, Thea, Melia, Nanna og Lærke. Foto: Søndermarksskolen
NOTITS | STENLØSE | 1. JUN 2022 • 18:13
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | STENLØSE
1. JUN 2022 • 18:13

Alle eleverne fra 6. klasse på Søndermarksskolen er i disse dage på fodboldtur til Stenløse. Her deltager klassens piger i DM i skolefodbold, hvor de blandt andet møder Nibe og Askov. 

Resten af klassen er taget med som støtte og heppekor, og der bliver kæmpet og hygget til den store guldmedalje både på og uden for banen, oplyser faglig koordinator Jakob Fugl Hørkilde fra Søndermarksskolen.

Også drengene fra 6. klasse på Rønne Privatskole deltager i DM i skoleidræt, som foregår den 31. maj til den 2. juni. I alt deltager 400 elever fordelt på 12 drengehold og 12 pigehold fra skoler i hele landet.

Eleverne dyster om guld, sølv og bronze til DM i skolefodbold, men også Fairplay har altid været et vigtigt element ved DM-stævnerne. Derfor uddeler Dansk Skoleidræt Fair Play-pokaler til det pige- og drengehold, der har udmærket sig mest positivt ved at spille fair og skabe en positiv stemning på lægterne.

DM-finalerne spilles torsdag den 2. juni fra klokken 13.15 med efterfølgende præmieoverrækkelse.


Fakta om DM i skolefodbold


DM i skolefodbold arrangeres af Dansk Skoleidræt og tilbydes elever på 6. klassetrin hvert år.

Der afvikles indledningsvist stævner i Dansk Skoleidræts 15 kredsforeninger. Vinderne går videre til DM-finalestævnet.

Læs mere om skolefodbold og se programmet for stævnet på www.skoleidraet.dk under Turneringer.