'Danglish' satte gang i lattermusklerne

'Danglish' satte gang i lattermusklerne
Den britiske stand-upper Conrad Molden. Foto: Musikhuzet/Torben Severinsen
NOTITS | 20. MAJ 2024 • 16:00
NOTITS
20. MAJ 2024 • 16:00

Kendte stand-uppere gæstede Musikhuzet pinselørdag.

Pinselørdag bød på stand-up i Rønne, hvor kendte navne indtog scenen i Musikhuzet.

Det fortæller Musikhuzet i en pressemeddelelse.

Om eftermiddagen kunne man opleve den kendte britiske stand-upper Conrad Molden sætte gang i lattermusklerne med sit comedyshow ”ÆØÅ”.

Oprindeligt fra Storbritannien, flyttede han til Danmark i 2012. Hans oplevelser som brite i Danmark har givet ham en masse gode anekdoter, der er med til at give showet perspektiv, gode grin og en lyst til at se mere.

Med en kombination af sjove observationer, stereotyper og en smule 'danglish' leverede han et indblik i, hvordan kulturelle og sproglige barrierer kan skabe morsomme og uventede udfordringer i hverdagen, lyder fra Musikhuzet.

Lørdag aften stod igen i komikkens tegn, da Anders Wortmann (og far) kom forbi med sit show "far", der var en kombination af stand-up, guitar og sang. Wortmann er til daglig radiovært på ANR og er kendt fra hans TikTok, hvor han har over 100.000 følgere.

Med "Far" gav man relaterbare hverdagssituationer og komisk pinlige oplevelser, der fik de gode grin frem. Familielivet kan hurtigt blive ensformigt, men Wortmann formår at forvandle den gængse hverdag til morsomme fortællinger om livet som far, lyder det fra Thea Sophia Dahl, Musikhuzet.