Vil du ændre stil? Skift fodtøjet ud med lækre træsko

Vil du ændre stil? Skift fodtøjet ud med lækre træsko
SPONSERET AF OLHOLM.DK |

ANNNONCE fra olholm.dk

Her for tiden har outdoortøj været på mode blandt folk, der aldrig i deres liv har overvejet at bestige bjerge eller vandre i de norske fjelde. Du kan således se finansfolk gå rundt i dynejakker, fordi moden dikterer, at den slags er in lige nu, hvis man vil vise en form for status eller stil. Man kunne spørge sig selv, om ikke outdoortrenden vil dø ud på et tidspunkt og blive erstattet af noget mere klassisk?

Prøv træsko – landmandens trofaste fodtøj
Det kan i hvert fald sagtens være, at det går dén vej. Og hvilken beklædningsdel kunne symbolisere en overgang fra outdoorliv til roligt provinsliv? Det kunne fx være træskoen. En træsko har været mange landmænds valg af fodtøj gennem årene. De bliver ikke slidt op så nemt, og faktisk har der været en udvikling på markedet for træsko, så nogle i dag endda kan benyttes som sikkerhedssko.

Sikkerhedstræsko er nemme at finde
Du kan således finde træsko med skridhæmmende og stødabsorberende ydersål, tåværn og en solid hælkappe. Du kan finde moderne træsko med svedtransporterende egenskaber, der kommer dem til gavn, som ikke blot har iklædt sig fodtøjet for at lave et fashion statement. Moderne træsko finder du ikke bare i sort. Hvide varianter er også til at finde, hvis du vil have sko med et afslappet udtryk.

Moderne træsko sidder godt på fødderne
Har moderne træsko ikke en hælkappe, vil de ofte have en hælrem, du kan spænde til. Du behøver ikke være bange for, at disse sko – som klipklapper – ryger af foden uden varsel. Hvis du vil prøve at finde et mere afslappet, nærmest landligt alternativ til det fodtøj, du trasker rundt i nu, hvorfor så ikke prøve at smide et par træsko på fødderne? Du burde snildt kunne finde noget med god pasform.



FÅ ABONNEMENT