Skån ansatte for tunge byrder – få løfteborde

Skån ansatte for tunge byrder – få løfteborde
SPONSERET AF TRANSLYFT.COM |

ANNONCE fra translyft.com

Ved at udøve god løfteteknik og træne kroppen før eller efter arbejdet kan ansatte, hvis job giver dem mange tunge løft at udføre hver dag, formentlig klarer sig gennem arbejdslivet og stadigvæk have en krop, der ikke er plaget af hverken slidgigt, ledskader eller andre gener fra overbelastninger.

Når det så er sagt, så er der ingen grund til at lade det være op til de ansatte at sørge for, at de ikke smadrer kroppen under arbejdet. Som leder har du også mulighed for at gøre noget ved tunge løft.

Introducér løfteborde ude hos din virksomhed
Bl.a. er der mange situationer, hvor du kan lade en maskine overtage løftearbejdet. På lagere og i produktionshaller kan du fx introducere et løftebord fra TRANSLYFT, der kan justeres i højden for at overflødiggøre, at visse løft udføres af mennesker. Måske kan du få en skræddersyet løfteløsning, hvis ingen af bordene i deres online produktkatalog har de dimensioner eller andet, du efterspørger.

Lad alle arbejde i en højde, der passer dem
Nu er det ikke kun ved løft, at det giver mening at indføre løfteborde. Alle medarbejder adskiller sig fra hinanden, når det kommer til ting som deres højde og længden på deres arme, ben og torso. For at imødekomme denne forskellighed bør du netop byde dine ansatte på arbejdsborde, hvis højde er nem at justere. I kontoret er et hæve-sænkebord oplagt, og i produktionshaller er det løfteborde.

Slagfaste løfteborde til produktionslokalet
Løfteborde fra TRANSLYFT består af rustfrit stål, hvilket giver løftebordene et par forcer over den skrøbelige træ- eller finerplade, du kender fra gængse kontorborde. For det første er løftebordene slagfaste. Det betyder ikke, at de er uigennemtrængelige eller evigt formfaste, men de klarer mange af de slag, et bord kan forventes at blive mødt med i et produktionslokale med højt arbejdstempo.

Hold arbejdsbordet af rustfrit stål hygiejnisk rent
For det andet er rustfrit stål dejligt nemt at gøre rent med et almindeligt dagligt rengøringsmiddel, så du kan desinficere det med sprit efterfølgende. Denne egenskab ved løfteborde af stål er måske ikke relevant på mange værksteder, men i fødevare- og medicinalindustrierne er det rart at vide, at en arbejdsstation kan holdes hygiejnisk ren uden store kvaler, hvilket ikke kan siges for fx træborde.

Find andre produkter hos TRANSLYFT
Nu er der andre teknologier, du også kan overveje at introducere på din arbejdsplads, hvis du ønsker at gøre det nemmere for ansatte at arbejde ergonomisk korrekt. Sådan nogle produkter kan du finde ved at gå ind på TRANSLYFTs hjemmeside, og de tæller bl.a. løftevogne, palleløftere, læsseramper, arbejdsplatforme og varelifte. Altså er der et væld af ergonomiske teknologier at skaffe til firmaet.

Gå fra manuel til mekanisk løftning
Du har en interesse i at beskytte dine ansatte mod arbejdsskader ved at reducere mængden af løft, de skal foretage. Investér i løfteborde, hvis du ønsker at overlade mange manuelle løft til mekanik.

Det er ikke svært at finde et tilbud på en skræddersyet løsning, hvis du ønsker noget helt særligt.