Sådan kommer du sikkert igennem alle dine dykkerture
SPONSERET AF DYKKERUR.DK • GRATIS

Sådan kommer du sikkert igennem alle dine dykkerture

ANNONCE

Dykning er en sund og underholdende fritidsaktivitet, som ikke desto mindre indeholder en vis risiko, hvis du som dykker ikke tager dine forholdsregler. Det betyder bl.a., at du altid skal sørge for at have et godt overblik over din iltbeholdning samt hvor lang tid, du kan være under vandet.  Det er også alfa og omega altid at vide, hvor langt du befinder dig under overfladen, så du ikke kommer ned i en dybde der vil være farlige for dig og din krop.

Og hvis du er seriøs dykker og virkelig elsker at komme langt ned i dybet, er dykkersyge altid en overhængende risiko, hvorfor du må have styr på, at du ikke stiger mod overfladen for hurtigt, når du har været langt nede.

Der er med andre ord mange ting, som du skal holde styr på, når du dykker, hvis du gerne vil være sikker på at komme godt igennem alle dine dyk. Netop derfor er det en rigtig god idé for alle dykkere at investere i et dykkerur. Dykkerure kan fungere som en lille hjælper under dyk ved eksempelvis at alarmere dig, når du kommer for dybt ned.

 Dykkerure med mange funktioner

Du kan købe billige dykkerure, som på samme tid kommer med et væld af gode funktioner, der kan gøre livet mere sikkert under overfladen. De fleste dykkerure kan således holde til store vandtryk, hvorfor du kan holde styr på tiden langt under overfladen.

På samme tid vil mange dykkerure komme med et sæt af indbyggede alarmer, hvor du bl.a. kan få dybdealarm, der giver dig besked, hvis du kommer for langt ned. Du kan også få ure med dykkerlarm, som minder dig om, at det er tid til at komme op igen, mens den vigtige alarm ved for hurtig opstigning og kan findes i mange dykkerure, hvor den vil gøre dine ture mere sikre. Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.