Sådan finder du de fedeste sneakers

SPONSORERET AF SOLDOUT.DK

Sådan finder du de fedeste sneakers

ANNONCE:

Når du tænker på sneakers, hvad tænker du så på? En af de første ting du måske kommer til at tænke på, er nok mærket Nike. Du tænker måske endda på deres mest populære model: Jordans.

Hvor kan jeg købe fede sneakers?

At finde de fedeste sneakers er ikke så nemt som det lyder. Du er nødt til at vide, hvilke mærker der er populære, og hvilke modeller af disse mærker du skal kigge efter. Nogle af de mest eftertragtede mærker er Nike, Adidas, Puma og Vans, men der findes endnu flere fede brands på markedet, så det er ikke særligt at finde noget der matcher din stil og din personlighed.

En af de første ting du skal finde ud af, er om du vil have high-tops eller almindelige sneakers. High-tops er det som nogle ville kalde basketball støvler, fordi de går op over anklen, og beskytter den mod slag og vrid. Derfor giver det mening at kalde dem basketball støv, men high-top modeller er først og fremmest sneakers.

Det næste du skal finde ud af, er hvad dit budget er. Et par sneakers koster alt mellem 200-1200, så medmindre du er villig til at bruge mange penge på fodtøj, er det måske en ide at kigge i et storcenter. Hvis pengene ikke er et problem, så kan vi anbefale dig butikker som Footlocker og Athlete's Foot. De har alle de fedeste mærker, blandt andet Nikes Jordans, og mange flere.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber sneakers?

Først og fremmest skal finde et par sneakers der passer din fod, og giver den lidt rum omkring den, for at bedre kunne få luft ind. Det skal ikke være sådan at du sejler rundt i dine sko, men der skal være plads til at fødderne kan ånde. Så undgår du også stinke-fødder, som kan være ekstremt pinlige, hvis man pludselig skal have skoene af.

Dernæst skal du finde den rigtige størrelse. En ting er at skoene er lidt brede og giver luft, men de skal også passe din fod perfekt, hvis du vil have den bedste komfort. For små sko kan være ubehagelige at have på, og føre til smerter i fødderne på længere sigt. Hvis du prøver skoene i en forretning, så sørg for at få begge sko på, og gå lidt rundt i butikken, og så vil du hurtigt kunne mærke om det er den rigtige størrelse for dig.

Pas på dine sneakers

Alt efter vejrforhold, er det vigtigt at passe godt på sine sneakers, hvis man gerne vil have dem i lang tid. Hvis man bor i Danmark, så er regn, sne og slud en faktor der er værd at huske på. Sørg derfor at få behandlet dine sneakers, især hvis de er hvide, men enten Nano cover, eller skindbehandling. Så holder de længere.

 Flere nyheder