Planlæg den perfekte dag for din kæreste i påsken

Planlæg den perfekte dag for din kæreste i påsken
SPONSERET AF IKISUSHI.DK

ANNONCE fra ikisushi.dk

Påskeferien er lige om hjørnet. Det betyder også, at der er nogle fridage for de fleste. Det er endelig tid til, at dig og kæresten kan holde en fridag sammen, hvor ingen af jer skal noget andet. Derfor er det også oplagt, at du får planlagt en helt perfekt dag for kæresten, så den kan nydes sammen. Det handler jo om at udnytte den tid, man har. Dagen kunne for eksempel byde på sushi ad libitum. Du kan læse mere her om, hvordan du planlægger dagen. Du kan naturligvis bruge det som inspiration, og du kan vælge og vrage, som du vil. Du kender jo kæresten bedst, så du ved sikkert også, om tingene passer til hende - ellers kan du bruge strukturen på dagen og så tilpasse aktiviteterne.


Morgenmad på sengen
Du skal naturligvis lave morgenmad på sengen. Det er den bedste og dejligste start på en fridag. Når man spiser morgenmad i sengen, bliver man mindet om, at man bare kan nyde dagen og tage den i et stille og roligt tempo. Der skal være æg, bacon, smoothie, osv. Så er der varmet godt op til en omgang sushi ad libitum senere.


En dejlig gåtur
Forhåbentlig er der godt vejr i påsken, og det skal udnyttes med en dejlig lang gåtur. Du kan for eksempel forsøge dig med at åbne lidt op for nogle af de dybere samtaler, som ellers ikke bliver taget i hverdagen. Det vil hun helt sikkert sætte pris på.

Efter gåturen kan I lave en anden form for aktivitet. Det kunne for eksempel være noget lidt mere actionfyldt, hvis hun er til det. Det kan også være en tur i et såkaldt creative space, hvor der kan laves keramik. Der er mange muligheder, men du ved nok bedst, om hun er til det vilde eller rolige.


Noget lækkert at spise
Til sidst kan du tage hende med ud og spise - det kunne for eksempel være sushi, som altid  er godt til en kæresteaften. Hvis det er ad libitum, er du 100 procent sikkert på, at hun går mæt derfra. Det gode ved sushi ad libitum er, at der er så mange forskellige at vælge mellem, så man når aldrig at blive træt af det enkelte stykke. Der er også mange andre muligheder end lige sushi, men det er da ret oplagt.

Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på hvilken dag, du kan arrangere i påsken. Vigtigst af alt er dog, at du er til stede. Det handler om at vise nærvær. Så kan resten næsten være ligemeget, hvis bare man er sammen om det.