Nyd morgenkaffen med et enkelt tryk

REDAKTIONEN • GRATIS

Nyd morgenkaffen med et enkelt tryk

ANNONCE:

Det er ikke alle, der er morgenfriske. Der er stadig mange af os, som gerne vil have morgenen så enkel så mulig. Ville det ikke være rart, hvis du bare kunne trykke på en knap og få morgenkaffen klar næsten med det samme? Senseo har en kaffemaskine til dig, der gerne vil nyde morgenstilheden og vågne i dit helt eget tempo.

I vintermånederne kan det være særligt svært at vågne om morgenen. Solen gemmer sig stadig under horisonten, det er mørkt og koldt udenfor, og det er fristende bare at blive liggende. Det er næsten kun kaffen, der kan vække dig ordenligt. Men at brygge kaffe på din kaffemaskine kræver alt for meget arbejde. Der skal både måles vand og kaffepulver, filteret skal frem, og så sidder du og venter, mens maskinen klukker derudaf. Hvis bare det kunne gøres både hurtigere og enklere.

Det kan det bestemt. Med Senseo kaffepuder kan du brygge kaffe på ingen tid ved blot et tryk på en knap. Det eneste, du skal gøre, er at fylde vand på og lægge kaffepuden på plads, og så har du en kop kaffe hurtigere, end du kan forestille dig. En kaffemaskine fra Senseo gør det let for dig at få din morgenkaffe til tiden, så du hverken behøver koge vand eller tænde for komfuret. Så kan du nyde tiden, du har om morgenen, inden du tager videre på arbejde.

Gør kaffen til et morgenritual

Med Senseo har du god tid om morgenen til at nyde din sorte kaffe i det tempo, du bedst kan lide. Når kaffebrygningen går let, så har du ikke længere så travlt som tidligere. Og du behøver ikke engang begrænse dig til sort kaffe. Det er langt fra alle, der skal have den så stærk. De har nemlig også varianter som cappuccino og café latte, og de fås i både milde og intense varianter afhængigt af, hvor stærk man vil have den.

Til den søde tand tilbyder din Senseo kaffemaskine endda en kop varm kakao. Det er det smarte ved puderne, du lægger på plads i maskinen. Når vinteren for alvor trænger sig på, vinden rusker i grenene udenfor, og man har brug for noget at varme sig på efter en lang dag på arbejde, så er det nemlig lækkert med en kop dampende og velduftende kakao, der varmer helt ind til benet, inden man går til køjs. Det betyder, at din kaffemaskine fra Senseo er nyttig både morgen, middag og aften.

Jazzklub ønsker hjælp til koncerter
23. JAN 2021 • 06:00 • GRATIS

Jazzklub ønsker hjælp til koncerter

Det bliver køligere: 'Kør forsigtigt'
22. JAN 2021 • 20:31 • GRATIS

Det bliver køligere: 'Kør forsigtigt'

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.