Modetøj til herrer og damer
SPONSERET AF SPREEGLEE.DK • GRATIS

Modetøj til herrer og damer

Annonce

Modetøj, som ofte består af en mode eller trend, er en tendens, som er blevet populær inden for en ofte kort periode. Paris, London og Milano har, igennem deres modebranche og strømninger, en stor indflydelse på især den vestlige mode. Man kan finde en masse modetøj på https://spreeglee.dk  

Mode i 2021
Nogle af de største fokusser for moden i 2021 er, at tøjet skal være bæredygtigt og af god kvalitet. De farver, som forudsiges at komme til at trende i foråret og sommeren i 2021 er pink, hvilket indebærer næsten alle afskygninger af pink. Pink var også en tendens i efteråret 2020, og vil derfor være en trend, som er kommet for at blive i en længere periode. Pink er også en farve, som ofte spiller godt sammen med mange forskellige slags hudtoner. Pink er nem at style med f.eks. sort eller almindelig cowboy. 

I 2021 kan man heller ikke komme forbi, at vesten har været en kæmpe trend. Til sommer vil man muligvis også kunne se andre slags veste end bare den normale strikvest. 

Tilbagevendende tendenser
Kigger man tilbage på et billede af sig selv for måske bare et par år siden, vil man måske tænke, at det tøj kunne man aldrig finde på at klæde sig i længere. Det er ikke nødvendigvis fordi tøjet er grimt eller er blevet det - det er simpelthen bare ikke på mode længere. Dog har Tendenser fra før i tiden det med at dukke op igen efter en pause. Nogle tendenser, som er kommet tilbage er f.eks. Kappa, som også var et stort mærke tilbage i 90’erne. Fila ses mest i form af joggingtøj og andre slags sporty items. Også bukser med flare eller straight-leg jeans, er også en modetendens, som er kommet frem igen. 

Det dyrere modetøj
Nogle mennesker går også op i, at deres tøj skal være unikt og komme fra meget dyre tøjmærker såsom Versace, Gucci og Prada, som er nogle af det mest velkendte verden over. Det italienske mærke Versace blev grundlagt i Milano i 1978. Mærket laver tøj, make up og accessories, men er senere hen også begyndt at producere møbler. Tøj fra mærker som disse kan nemt nå op på flere tusinde kr. for bare én ting. Mærkevarer er tit i god kvalitet, samt at der ikke bliver produceres lige så mange af hver item som f.eks. H/M gør. Dette kan forklare den høje pris, fordi man altså være en af de få, som faktisk har dette item.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.