Køb dit nye tøj på udsalg i netbutikkerne
SPONSERET AF FASHIONBRAND.DK • GRATIS

Køb dit nye tøj på udsalg i netbutikkerne

ANNONCE

Vinteren er snart ovre - og heldigvis vil mange sikkert sige. Sæsonen kan være både lang og hård, men på den anden side venter en forårstid, hvor træerne springer ud, og optimismen kommer tilbage. Denne optimisme kan man bruge konstruktivt til at få ryddet ud i den gamle garderobe, der helt sikkert trænger til en genopfriskning efter en lang vinter.

Foråret er et godt tidspunkt at købe nyt tøj på, fordi butikkerne skal af med forårskollektionerne fra sidste år til fordel for de nye, der kommer i år. Derfor holder mange butikker udsalg i de første forårsmåneder, og her er det bare med at slå til, når tilbuddene rammer webbutikkerne.

Sidste års model kan være lige så god som denne års

Selvom mange går højt op i mode og at have det helt rigtige tøj på hele tiden, så er der sjældent de helt store forskelle over en bred kam, når man ser på moden fra sidste år og den, der bliver kreeret i år. Farverne og mønstrene ændrer sig muligvis, men hvis man går mere op i, om tøjet passer til én, så kan sidste års model være mindst lige så god som denne års model. Dette kan man bruge til sin fordel, hvis man shopper nyt tøj indenfor et begrænset budget.

De store webbutikker har muligvis store lagre, men de har ikke plads til kollektionerne fra både sidste år og dette år på én og samme tid. Derfor kan man gøre en god handel i deres udsalgssektioner, hvor man kan shoppe en ny garderobe til næsten den halve pris. Mange butikker kører udsalg i disse måneder, og hvis man leder efter nyt tøj, kan man f.eks. besøge Fashionbrand, der forhandler tøj til alle.

Gør noget godt for miljøet

Det er ikke nogen hemmelighed, at meget helt nyt tøj bare bliver smidt ud, fordi der bliver produceret for meget i forhold til efterspørgslen. Dette er meget uheldigt for miljøet, og selvom der er et stigende fokus på at minimere spildet, så er det stadig til stede. Her kan man faktisk være med til at gøre en forskel, hvis man køber tøjet i udsalgssektionen. Det er naturligvis ikke alle butikker, der lader tøjet gå til spilde, men hvis man er med til at købe sidste eller forrige års modeller, så er man med til at sikre, at tøjet ikke bliver kassere. Dette passer perfekt ind i den mere bæredygtige verden, som flere og flere er begyndt at leve i, og det er en perfekt undskyldning for at shoppe lidt ekstra - man er faktisk med til at redde tøj fra at blive kasseret.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.