Klæd dig på til handel med et kursus i salgstræning

GRAPENORDIC.COM • GRATIS

Klæd dig på til handel med et kursus i salgstræning

ANNONCE:

Bliv klædt på til de nye vilkår inden for handel ved at tage et kursus i salgstræning online, hvor du får de nyeste tips, tricks og teori under huden. Uden at du skal troppe fysisk op til andet end sporadiske workshops – hvis der i det hele taget er det. Få fx de seneste indsigter, hvad gælder kontakt til stakeholders hos kunden, at lave virtuelle salgsmøder og at afdække behov.

Få den grundlæggende salgstræning

Færdigheder som disse eksisterer i kraft af fundamentale kompetencer, du også får frisket op på, når du tager online kurser. Kompetencer som lukkemetoder, konflikthåndtering, skriftlig kommunikation og argumentation. Tjek indhold af online kurser inden for salgstræning i dag.

Lær konkrete salgskompetencer

Hvad end du er usikker på bestemte områder inden for handel og har brug for at genopfriske hukommelsen, eller du har fået andre arbejdsopgaver, der fordrer nye færdigheder, kan du nemt hoppe på et online kursus, der giver dig de rette værktøjer. GDPR og korrekt håndtering af kundedata er et punkt, hvor mange stadigvæk er i tvivl om regler og processer. Analyse af data i Excel, samarbejde med kollegerne over Microsoft Teams og B2B-salg er andre punkter.

Prøv online kurser med blended learning

Tjekker du tilbud på salgstræning online, kan du som sagt finde forløb, der primært foregår digitalt, men med evt. møder for at deltage i workshops. Den slags blended learning trækker på det bedste fra begge verdener – den fysiske og den digitale – og passer godt med arbejde.

Fra din computer i hjemmet, på arbejdet eller toget kan du få teorien ind under huden og lave afleveringer. Mens du får de praktiske finesser på plads, når du deltager i workshops med de andre kursister. Du kommer ud på den anden side af din salgstræning med en opdateret værktøjskasse, der ikke rummer lutter flotte ord og teorier, men også konkrete færdigheder.

Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Hash fundet under ransagning
4. MAR 2021 • 08:50 • GRATIS

Hash fundet under ransagning

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.