Indret dit hjem med smukke billeder

SPONSORERET AF KUNSTLAGERET.DK

Indret dit hjem med smukke billeder

ANNONCE:

Er du også ved at være godt træt af de kedelige, hvide vægge derhjemme? Det kan ofte være udfordrende at få fyldt alle de hvide vægge ud, men her kan kunsten komme dig til undsætning.

Flotte billeder kan nemlig være med til at puste nyt liv i ethvert rum og skabe et hjem, hvor din egen personlighed kommer til udtryk.

I dag kan du med ganske få klik få adgang til en lang række kunstforhandlere online, så du kan finde masser af inspiration til dit kommende køb. Derudover tilbyder visse gallerier også at lave billeder på bestilling, hvis du har specifikke ønsker til et maleri.

Find smukke motiver til ethvert rum

Uanset hvilke rum du ønsker at indrette, findes der altid kunst, der kan passe ind i din unikke stil. I soveværelset kan du fx tilføre mere dybde ved at udvælge billeder med enkelte motiver og i stille, harmoniske farver, der kan skabe rammerne for ro og fordybelse. I andre hverdagsrum som fx spisestuen og dagligstuen er der ofte langt større mulighed og vægplads til at kunne eksperimentere med større malerier med mere vovede farvekombinationer og motiver. Men også i mere praktiske rum som fx hjemmekontoret kan det være rart med et billede, der kan tilføre et friskt pust til rummet. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan du ønsker at anvende billedkunsten til at indrette dit hjem bedst muligt.

Sådan vælger du det perfekte billede

Er du i tvivl om, hvordan du vælger det helt perfekte billede? Udover at skulle afspejle dine egne kunstneriske præferencer, er der andre ting, der er værd at have med dine overvejelser, inden du investerer i dit kommende billede:

 

  • Motiv - vælg imellem et bredt spektrum af motiver, der rækker mellem abstrakt kunst til naturmotiver alt efter hvilket udtryk, du ønsker at give dit rum. Enkle motiver kan skabe ro og harmoni, mens dynamiske billeder kan skabe bevægelse og liv i andre rum.
  • Størrelse - køb dit billede i en størrelse, der passer ind i dit rum. Store billeder egner sig godt til de store hvide vægge, men også små billeder kan give et personligt twist - fx i køkkenet.
  • Format - du kan vælge imellem flere forskellige formater, fx rektangulære, kvadratiske m.m. Du kan også vælge at kombinere flere små billeder og eksperimentere med at sætte dem op asymmetrisk - dette fungerer fx særligt godt i en hall.
  • Materiale - malerier og billeder bliver ofte lavet med forskellige typer maling som fx akvarelfarver eller oliefarver alt efter hvilket udtryk, du foretrækker i dit billede.

 

Udover klassisk billedkunst kan du med fordel også grave et spadestik dybere og undersøge dine muligheder inden for fotokunst og skulpturer. Disse kan være et fint supplement til dine billeder, hvor skulpturerne også kan bruges både indenfor og udenfor til at give dit samlede hjem et personligt præg.

Din garanti for en nem og sikker handel af billeder online

Når du køber din kunst online, er det værd at være opmærksom på, at det er en ordentlig og pålidelig hjemmeside, du handler hos. Derfor er det altid en god idé at undersøge, hvorvidt den pågældende hjemmeside er e-mærket. Derudover kan du med fordel gå ind på TrustPilot og læse anmeldelser fra andre kunder.

Inden du bestiller dit nye billede til hjemmet, er det også værd at være opmærksom på levering og fortrydelsesret i tilfælde af, at du skulle ønske at returnere dit køb. Mange online forhandlere tilbyder en nem og hurtig levering direkte til din adresse, så du snarest kan nyde synet af dit nye billede på væggen.Flere nyheder