Hvilket TV er det rigtige for dig?
SPONSORERET AF AV-CABLES.DK • GRATIS

Hvilket TV er det rigtige for dig?

ANNONCE:

Selvom diverse streamingtjenester efterhånden er tilgængelige på alle dine enheder, kan det nu alligevel være meget rart at have en større skærm en gang imellem, så alle film og serier ikke skal ses over mobiltelefonen. Men ligesom alt andet inden for elektronikken, har markedet for fjernsyn udviklet og flyttet sig meget. Noget der er positivt for dig er, at du i dag kan få mere TV for pengene - men hvordan ved du hvilket fjernsyn, der passer helt perfekt til dig?

Størrelsen er en af de afgørende variabler

Når der tales om fjernsyn, er størrelsen noget af det vigtigste, du skal overveje. Der er selvfølgelig også nogle funktioner, du skal overveje, om du vil have med eller ej, men størrelsen er klart en af de vigtigste variabler.

Når du skal beslutte dig for en størrelse, kommer det meget an på dine behov - og der skal selvfølgelig også være plads til fjernsynet på væg, kaffebord eller hvor det nu skal være. Det gælder dog som regel, at du ikke vil fortryde at vælge den større af dine muligheder, hvis du har plads til det - men at du godt kan fortryde at have valgt et for lille fjernsyn.

Hvor mange smarte funktioner har du brug for?

Før i tiden var et fjernsyn bare et fjernsyn - du kunne køre antenne- eller kabelfjernsyn over det, og det var det. Sådan er det dog slet ikke mere, og fjernsynene har i dag fået rigtig mange forskellige funktioner, som adgang til internettet, download af apps og meget mere. Har du brug for disse, skal du selvfølgelig have dem, men er det ikke et behov, er der mange penge at spare.
De fleste af disse funktioner kan styres direkte fra fjernsynets fjernbetjening, så står du og mangler sådan en, kan du her finde fjernbetjening til TV.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.