Her er alt du skal vide om sommerens EM i fodbold
SPONSORERET AF SPELTIPS.SE • GRATIS

Her er alt du skal vide om sommerens EM i fodbold

ANNONCE:

Har du sat kryds i kalenderen og fundet landsholdstrøjen frem? Om lidt går det løs med en af verdens største fodboldturneringer, nemlig EM i fodbold, og der er vist ingen tvivl om, at mange mennesker rundt omkring i Europa glæder sig til, at slutrunden fløjtes i gang. Der er kun ganske få uger til, at den første kamp ved EM skal spilles, så hvis du ikke allerede er begyndt at gøre dig klar, så er det slet ikke for tidligt at begynde nu. Ved denne slutrunde fylder EM 60 år, og derfor bliver turneringen afholdt lidt anderledes. I stedet for at EM kun skal spilles i én by, bliver den i år spillet i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande rundt omkring i Europa. Danmark har været så heldige at blive udvalgt til ét af værtslandene, og derfor kan alle de danske fodboldfans se frem til at se det danske landshold spille sine gruppespilskampe i Parken i København. Læs med herunder og bliv klogere på den kommende EM-slutrunde i fodbold.

Hvilke danske spillere er blevet udtaget?

For ganske kort tid siden offentliggjorde Kasper Hjulmand den danske EM 2021 trupp, som består af 26 spillere, der alle er klar til at kæmpe for Danmark. Normalt må man kun udtage 23 spillere i en EM-trup, men på grund af covid-19 er det altså blevet tilladt at udtage 26 spillere. Langt de fleste spillere, som er blevet udtaget til EM, kender vi alle. Både gamle kendinge som Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen er naturligvis blevet udtaget, men der er også et par enkelte overraskelser blandt truppen, heriblandt Anders Christiansen, der til dagligt spiller i Malmö, og som kun har spillet ganske få landsholdskampe.

Hvornår spiller Danmark sine kampe?

Har du styr på, hvornår det danske landshold spiller de tre kampe i gruppespillet? Hvis ikke, kan du med fordel sætte et stort kryds i kalenderen allerede nu, så du er sikker på ikke at gå glip af de tre vigtige kampe. Alle Danmarks kampe i gruppespillet skal spilles i Parken i København, og de spiller den første kamp mod Finland allerede den 12. juni. Fem dage senere, den 17. juni, spiller de en svær kamp mod Belgien, mens de slutter gruppespillet af med en kamp mod Rusland den 21. juni. Kun de to bedste hold i hver gruppe kan være sikre på at gå videre fra gruppespillet.

Disse hold er favoritter til at vinde turneringen

Selvom alle hold drømmer om at kunne løfte det eftertragtede trofæ til sidst, er der kun ét hold, der kan stå tilbage som vindere af EM 2021. Hvem det bliver er endnu uvist, men der er flere hold, som i øjeblikket er favoritter. Blandt favoritterne finder du blandt andet England og Belgien, men også de forsvarende verdensmestre fra Frankrig samt de forsvarende europamestre fra Portugal er gode kandidater til at snuppe trofæet. Det danske landshold er desværre langt fra favoritter til at vinde EM, men man kunne håbe på, at de kan præstere sensationelt, ligesom de gjorde, da de vandt EM i 1992.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.