Har I problemer med kloakken? – Så kig med her

Har I problemer med kloakken? – Så kig med her
SPONSERET AF BUNDGAARDSKLOAKRENSNING.DK |

ANNONCE fra bundgaardskloakrensning.dk

Der kan være mange grunde til, at jeres kloak ikke virker som den skal. En ting er dog sikkert, det er rigtig irriterende, hvis der er problemer med kloakken. Der er heldigvis en række ting, man kan gøre for at komme problemet til livs. Først og fremmest skal der findes ud af, hvor problemet kommer fra. Den nemmeste måde at finde ud af det på, er ved brug af TV-inspektion.

Hvad er en TV-inspektion?
Det er en god ide, hvis I har mistanke om at I har rotter, rørbrud eller forstoppelser i kloakken, at få lavet en TV-inspektion. Det forgår ved, at I tager kontakt til jeres lokale kloakmester og aftaler en inspektion. Derefter kommer der en kloakmester ud til jer, og sender et kamera ind i kloakledningerne. Her vil man så kunne se problemet, og finde ud af hvad det drejer sig om. Så en TV-inspektion er en måde at finde problemer i kloakken, ved hjælp af et kamera. Det udstyr, der bliver brugt til at filme, er som regel det nyeste på markedet indenfor teknologien, hvilket betyder at I kan være sikre på arbejdet, bliver udført korrekt og professionelt.

Andre kloakservicer
Hvis I mistænker, at der er problemer med kloakken, er det bare med at finde et firma, der kan hjælpe jer. De fleste kloakfirmaer tilbyder ikke kun TV-inspektion, men også andre servicer. I kan også få lavet en kloak rensning, så I undgår at kloakken stopper til eller skaber en dårlig lugt. Højtryksspuling kan I også få lavet, så jeres rør ikke bliver forstoppet.  I kan også få lavet en slamsugning, hvis det er toilettet, der er problemer med. Så hvis I oplever problemer med kloakken, er det bare med at få taget kontakt til et kloakfirma og få lavet en TV-inspektion, så I kan komme problemet til livs.