Har du tænkt over de store miljømæssige fordele ved genbrug af regnvand?

Har du tænkt over de store miljømæssige fordele ved genbrug af regnvand?
SPONSERET AF VMOK.DK

ANNONCE fra vmok.dk

Vil du gerne være med til at passe endnu bedre på miljøet? Med vejledning fra en kloakmester kan du få installeret kloakseparering, som adskiller regnvand og spildevand fra hinanden. Ved at adskille og genbruge det rene regnvand, giver det en stor miljømæssig fordel, samtidig med du sparer de kommunale rensningsanlæg for besværet og du sparer penge på vandregningen.

Hvorfor spørge kloakmesteren til råds?
De fleste kloakmestre har mange års erfaring inden for deres fag. Kloakmester Gråsten hjælper dig, hvis du har problemer med rotter i kloakken eller hvis dit afløb er stoppet til. Hvis du går i overvejelserne om at få installeret et nedsivningsanlæg eller et minirensningsanlæg, er der heller ikke langt fra din overvejelse til, at det kan blive til handling. Du kan blot ringe og forhøre dig om, hvad de erfarne og professionelle kloakmestre kan tilbyde dig og hvad der kan lade sig gøre, på lige præcis din grund. Om det så er et stort eller småt sted du ønsker at få det installeret, har kloakmestre med deres erfaring prøvet lidt af hvert, så der er stort set ikke noget, der ikke kan lade sig gøre.

Har du en sø der skal tømmes?
Der er ikke det, de lokale kloakmestre ikke kan klare. Forhør dig fx hos Kloakmester Gråsten eller andre virksomheder, hvis du har brug for at få tømt søerne, eller hvis der er brug for en omgang slamsugning og kloakrensning. Når kloakken bliver renset, spules kloakrørene rene og fjerner alt skidt og snavs. Det er altid en god ide at få dem renset, for det forbedrer effektiviteten i kloakken og holdbarheden bliver længere for rørene. Når rensningen foretages, kan der med fordel bekæmpes rotter samtidig, så de ikke bliver et problem. Din næste aftale med kloakmesteren, er ikke længere end en opringning væk.