Gør din have klar til sommerens grillaftener

Gør din have klar til sommerens grillaftener
|

Når sommeren nærmer sig, er det tid til at gøre haven klar til grillaftener med venner og familie, så I kan få nogle hyggelige stunder i de bedste rammer. Men hvordan kan man gøre sin have sommerklar? Få svaret her.

Få flotte fliser med hjælp fra stecksfliserens

En professionel fliserens kan gøre en verden til forskel for din have, og heldigvis er der hjælp at hente hos stecksfliserens. Her kan du få hjælp af en professionel fliserenser, der kan rense dine fliser, så de er klar til sommeren.

Giv dine havemøbler en omgang olie

Det er en god idé at give dine havemøbler en omgang olie, hvis du gerne vil gøre dem ekstra flotte og slidstærke til sommeren. 

Før du giver dine havemøbler olie, skal du fjerne al snavs fra overfladen af møblet med en klud dyppet i varmt vand. Herefter kan du begynde påføringen af olien, hvor du skal bruge en pensel eller lignende til at fordele olien jævnt over hele overfladen af møblet. Lad olien tørre helt inden brug, det kan tage op til 24 timer eller længere. Det er meget vigtigt, at du først tager møblet i brug, når olien er helt tør, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat. 

Giv dine havebede en kærlig hånd

Havebede er en fantastisk måde, hvorpå du kan skabe et smukt og farverigt udtryk i haven. Det er dog vigtigt, at man husker at give sine havebede den kærlige hånd, de fortjener. For det første bør man jævnligt luge ukrudt fra bedene, da dette kan være med til at ødelægge og svække planterne.

Derudover bør man også jævnligt tjekke, om der er nok vand i bedene, især hvis vejret har været tørt eller varmt. Man kan også overveje at tilføje lidt gødning til bedene for at give planterne de næringsstoffer, de har brug for. Endelig bør man også huske på, at havebede ofte skal beskæres for at holde dem sunde og flotte, især buske som roser eller stauder som lavendel. Beskæringerne vil ikke kun holde planterne sundere, men det vil også give et mere ordentlig udseende af haven samlet set.

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre dine havebede smukke til sommeren, det handler blot om at vælge de planter og blomster, der vil passe bedst ind.

Forbered dig på sommerens grillaftener ved at gøre din have klar til sommeren. Det kan du for eksempel gøre ved at give dine havemøbler en omgang olie, få en professionel fliserens eller give dine havebede en kærlig hånd. Mulighederne er mange, og valget er dit.

 

 

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 30-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag - fredag morgen: På den anden side af midnat venter dig fornuftige priser i omegnen af 2,30 kr./kWh alt inkl. Vinden er fortsat svag og den nordiske vandkraft lader også vente på sig - derfor endnu en dag med et højt prisniveau med tæt på 6 kr./kWh alt inkl. mellem 17 og 18. Opdateret 13.07. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning