Fodbold EM 2021: Hvad du bør være opmærksom på, hvis du skal oddse
SPONSORERET AF SPILKONGEN.DK • GRATIS

Fodbold EM 2021: Hvad du bør være opmærksom på, hvis du skal oddse

ANNONCE:

Eftersom sidste års EM i fodbold blev aflyst, så er vi nok rigtig mange der glæder os til at se Europas bedste landshold konkurrere om den store sejr. Blandt holdene finder man også Danmark, som oven i hatten skal spille tre kampe på hjemmebane i Parken. Det er allerede afgjort at Danmark er i gruppe B sammen med Rusland og Belgien. 

Grunden til at man allerede nu ved, at Danmark er i gruppe B er fordi de vi er en af de tolv værtsbyer. Netop derfor får vi også fornøjelsen af tre kampe på hjemmebane. Mange andre lande er også allerede blevet inddelt i grupper mens resten ordnes, når UEFA Nations League er spillet færdig. De 24 mandskaber skal fordeles i seks forskellige grupper. De to bedste mandskaber fra hver gruppe går så videre til en 1/8 -finale. De resterende fire mandskaber findes blandt de seks tredjepladser. 

Skal du oddse på EM 2021, så får du her nogle gode tips, der kan klæde dig godt på til dine odds. Man kan selvfølgelig vælge bare at gå efter sin mavefornemmelse, men vil du øge dine chancer for at vinde, så kan det være en fordel med lidt research. Her får du tre ting, som du bør være opmærksom på inden du oddser. 

Skadede spiller 

En ting der kan være ret afgørende for, hvordan et hold klarer sig, er hvilken tilstand spillerne er i. Er der for eksempel nogle af spillerne der er skadet i øjeblikket, så kan det have store konsekvenser for holdets præstation - især hvis der er tale om nogle af stjernespillerne på holdet. Noget andet der kan nedsætte et holds præstation, er hvis nogle af de vigtige spillere er i karantæne. Derfor er det altså et rigtig godt råd lige at tjekke op på holdets form og være opdateret på, hvem der reelt stiller op til den kamp, som du overvejer at oddse på. 

Holdenes indbyrdes styrke

Det er altid godt at tjekke op på holdenes forskellige styrker og svagheder. Ved at have et nærgående kendskab til de forskellige hold, så kan du bedre regne ud, hvilke udfordringer dit hold vil møde, når det står overfor deres næste modstander. Her kan du med fordel have et øje på venskabskampe og forberedelser.

Sammenlign odds

Tjek og sammenlign gerne flere EM odds ved forskellige bookmakere. Dette giver en god indikation på hvem der er favoritter til at vinde. 

Med disse råd er du klædt godt på til EM 2021. Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.