Fede aktiviteter til polterabenden

Fede aktiviteter til polterabenden
SPONSERET AF ALBAPH.DK |

ANNONCE fra albaph.dk

Er der en blandt vennegruppen, som har været nede på knæ eller er blevet friet til? Så skal der traditionen tro selvfølgelig en alletiders, sjov polterabend til. Hvis du er med til at stå for dagens eller aftenens arrangement, så kan du nemt få noget inspiration til, hvad der skal ske til denne polterabend eller blot slå et smut forbi.

Husk sikkerhedsforanstaltninger
Hvis aftenens arrangement kræver sikkerhedsudstyr som fx en hjelm eller sikkerhedsbriller, så sørg for dette, inden I kaster dagens mand eller kvinde i skysovs ud i alverdens forhindringer og underholdende indslag.

I en tid med corona er det selvfølgelig vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger som fx mundbind og lignende. En af mundbindenes andre gode kvaliteter er, at det kan være med til at dække over den der irriterende bums, der altid lige dukker op, når man skal noget, akne eller andet. Har du opdaget noget, som godt kunne bruge et tjek hos en professionel klinik, så henvend dig altid til kompetente steder, som kan tage godt hånd om dig. Læs mere på albaph.dk, hvor du kan finde mere om Akne behandling, fjernelse af gevækster, eksem og meget andet.

Udklædning
En klassisk aktivitet er at udklæde den kommende gom eller brud i et vanvittigt, sjovt kostume eller med et skilt, som antyder, at vedkommende uddeler kys, kram, selfies eller meget andet. Dette kan være med til at gøre dagens aktiviteter ekstra sjove, fx når vedkommende er udklædt i et kyllingekostume eller tylskørt. I kan også vælge, at hele holdet bliver udklædt.

Det er selvfølgelig vigtigt, at I har dagens hovedperson i tankerne, når I planlægger både udklædning og aktiviteter.

Escape room
Tiden er godt brugt i et escape room, som byder på udfordringer for alle deltagere. Her er undersøgelse, samarbejde og kreativitet i højsæde for alle involverede. Måske har du allerede været inde i et og er sluppet levende ud? Så ved du, hvor godt et indslag dette kan være for både unge som gamle.

Poledancing
Poledancing kan være et rigtig sjovt indslag både for gruppen af kvinder og mænd, som skal fejre den forlovede. Man skulle tro, at dagens mand var en anelse smidig, hvis han er kommet ned på knæ. Mon han også er det rundt om en polestang? Det er I da næsten nødt til at finde ud af.

Hele holdet kan få en masse sjov ud af at prøve kræfter med elegant at føre sig rundt. Og hvis ikke, så er det alligevel noget, der sent går i glemmebogen.

Paintball eller lasertag
Der er en grund til, at mange også vælger en aktivitet som paintball eller lasertag til en aften som denne. Disse to aktiviteter er gode for dem, som godt kan lide at samarbejde og være ude efter hinanden. Del jer op i hold, lav eventuelt en konkurrence, hvor vinderholdet både har håneret, men måske også vinder et eller andet. Måske at bestemme en straf til taberne.

Så er der lagt op til en polterabend, I sent vil glemme!