Få skiftet bilens lygter til den mørke tid

BRYLLELED.DK • GRATIS

Få skiftet bilens lygter til den mørke tid

ANNONCE:

Bilen er på alle måder uundværlig i hverdagen, og dette gælder i særdeleshed om vinteren, hvor kulden for alvor ruller ind over landet og gør cykelturen mindre attraktiv. Af samme grund er det vigtigt at sørge for, at bilen er helt klar til den kolde og mørke tid, og f.eks. få skiftet bilens lygter ud, hvis de er mangelfulde.

Lygter skal naturligvis altid leve op til myndighedernes krav, men særligt om vinteren er det utrolig vigtigt at sørge for, at samtlige lygter på bilen virker optimalt. Herudover kræves der ofte arbejdslys om vinteren, hvis man hjælper andre biler i nød, og dette er også en god idé at tjekke efter, inden man kører ud i mørket.

Kvalitetslygter holder længere

Det burde ikke komme som den helt store overraskelse, at lygter gerne skal være af en vis kvalitet for at holde så længe som muligt. Bilens lygter kan ofte være komplicerede at skifte, og derfor kan det bestemt betale sig at bruge lidt ekstra på nye lygter, så man forhåbentlig kan vente lidt længere med at skifte dem igen næste gang. Dette gælder også for holdbarheden overfor vind, vejr og skrammer, der unægteligt har større konsekvenser for billige lygter end lidt dyrere, kvalitetslygter. De samme betragtninger gælder i øvrigt for arbejdslys, der gerne skal være tydeligt og sikkert, når man arbejder under det - og det er faktisk overraskende ofte, at arbejdslyset på ens servicebil ikke lever op til de standarder, man kan forvente.

Der er mange fabrikater af lygter til biler, arbejdslygter og meget andet, men hvis du leder efter kvalitet, så kan du med fordel besøge Brylle LED, der har alt indenfor lygter, reflekser og alt det andet, der gør bilen synlig i den mørke tid.

Hav altid reservepærer liggende i bilen

Det er ikke altid, at man får langt varsel, inden bilens lygter ikke virker længere, og hvis det pludselig sker for begge forlygter eller bremselysene, så kan køreturen hjem blive både ulovlig og farlig. Derfor kan det altid anbefales at have et par reservepærer liggende i bilen, så man kan skifte på en rasteplads på vej hjem. Rigtig mange danskere kører rundt med mangelfulde lygter eller pærer, der ikke virker længere, og det er med til at skabe farlige situationer, der kan undgås ved at tænke lidt frem i tiden. Pærer koster ikke alverden, og heldigvis holder de længe, hvis man ikke går med de billigste i butikken.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.