Få et moderne og appstyret hjem

SPONSORERET AF SOMFY.DK

Få et moderne og appstyret hjem

ANNONCE:


Fremtiden er ankommet. Du kan få et hjem som emmer af teknologi, og hvor nærmest alt kan styres over din smartphone. Det gør hverdagen væsentlig nemmere. Styr dit smart home med din smartphone.

Herunder guider vi dig igennem til at få et hjem, hvor elektronikken er i højsædet. Du kan også klikke dig ind på https://www.somfy.dk/ og blive endnu klogere.

Start med udendørsarealet. Få en motoriseret markise, som gør, at du også kan nyde din terrasse når vejret viser sig fra sin mindre gode side. Hvis du befinder dig på din arbejdsplads, og kan se regnen trække op, så kan du med et klik på din smartphone køre markisen ud. Dette er en stor fordel hvis du har puder og tæpper ude ved havemøblerne, som ikke må blive våde.

Gør dit hjem mere intelligent

Din dagligdag kan forenkles ved at have et såkaldt ”smart home”. Du kan lukke og slukke alt lyset på én gang, når du forlader huset om morgenen. Og du er fri for at gå og tænde hver enkel lampe, når du vender hjem efter en hård dag. Du kan både styre lamper og gardiner over din telefon eller med en stemmeassistent.

Det kan også være, at der er kommet uventet gæster på besøg, mens du er ude at handle. Du kan med din telefon lukke dem ind i hjemmet med ét enkelt klik.

Hvis du bor på en villavej, så er du sikkert bekendt med, at naboerne tænder lyset inden de tager afsted på ferie. Dette gør de for at undgå tyveri. Men dette kan gøres på en meget nemmere måde. Styr dine gardiner og lamper mens du befinder dig på en solseng sydpå. Du kan tænde og slukke lyset lige som du ønsker, så din bolig ser beboelig ud mens du er væk.

Det er altså pludselig muligt at få alt det til hjemmet, som vi før kun har set på film.Flere nyheder