En rejseguide til Island – hvordan du får mest ud af din rejse til Island

En rejseguide til Island – hvordan du får mest ud af din rejse til Island
SPONSERET AF GUIDETOICELAND.IS |

ANNONCE fra guidetoiceland.is

Island er et populært rejsemål for danskere, og det er ikke uden grund. Island byder på enestående natur, mange aktiviteter og masser af spændende oplevelser. Her kan du finde tips til, hvordan du får mest ud af din rejse til Island. Se mulighederne her. 

Her er 5 grunde til, hvorfor du skal rejse til Island
1. Island har et vildt og dramatisk landskab, der byder på både smukke vandfald, gejsere og varme kilder.
2. På Island kan du opleve en unik natur, som ikke findes mange andre steder i verden.
3. Du kan få et afbræk fra den travle hverdag og nyde roen og freden på Island.
4. På Island er der masser af aktiviteter for både store og små - lige fra at udforske de smukke landskaber til at tage på vandreture eller besøge spændende museer.
5. Du får mulighed for at møde islandske heste og andre dyrearter, som ikke findes mange andre steder i verden.

Hvilke aktiviteter kan man lave på Island?
Island er en fantastisk rejsedestination, der byder på mange forskellige aktiviteter for enhver smag. Uanset om man er til vandreture i det smukke landskab, kulturelle oplevelser i Reykjavik eller actionprægede aktiviteter som f.eks. rafting, kan man finde noget at lave på Island.

Island har et utal af vandrestier, der giver mulighed for at udforske det unikke og smukke islandske landskab. Der er både kortere og længere ture at vælge imellem, så alle kan finde en tur, der passer til deres form og fitnessniveau. Hvis man er mere til kulturelle oplevelser, kan man besøge nogle af de mange museer og gallerier i Reykjavik eller tage på en guidet tur rundt i den spændende hovedstad. Actionprægede aktiviteter som f.eks. rafting findes der også rigeligt af på Island, så her er der mulighed for at få pulsen op samtidigt med, at man nyder den smukke islandske natur.

Hvalsafari i islandske farvande
Udover at have en fantastisk natur, så har Island også rigtig meget dyreliv at byde på. Et af de dyr man kan opleve på Island er hvalerne. Hvalerne tiltrækker mange turister fra hele verden, og det er ikke uden grund. På Island kan man nemlig opleve hvaler på helt tæt hold, og det er en unik oplevelse. Der findes flere forskellige typer hvaler, som man kan se på Island, men en af de mest kendte er nok Grønlandshvalen. Hvis du gerne vil have en unik oplevelse med at se hvaler på helt tæt hold, så bør du overveje at tage på en hvalsafari i de islandske farvande.