Disse ting kan du gøre for at få et pænere hjem
• GRATIS

Disse ting kan du gøre for at få et pænere hjem

ANNONCE:

Det er vigtigt at have et pænt hjem, og det er meget individuelt hvad man finder pænt, og derfor er der ikke rigtigt andre end dig selv, som kan finde frem til hvordan du vil indrette dit hjem. Du kan og skal selvfølgelig finde en masse inspiration andre steder, men ultimativt er det dig der skal sørge for at dit hjem bliver som du ønsker det.

Der er rigtig mange ting, som gør et hjem pænt og hyggeligt, og trods det er meget personligt hvorvidt man synes noget er pænt eller ej, så er der alligevel en række tiltag man kan gøre, for at gøre sit hjem nydeligt – både overfor sig selv, men også for sine gæster.

Livlige og farverige malerier på væggene gør ethvert hjem pænere

Hvis ikke man har malerier oppe på væggene i sit hjem, kan det nemt virke tomt. Derfor vil det være fint, hvis man kan finde malerier som man synes er pæne, og gerne med flere nuancer for at gøre hjemmet lidt mere livligt.
Det fede ved malerier er, at man kan personalisere hjemmet lige som man ønsker det, og dermed kan det blive en flot personligt præg på dit hjem. Der findes masser af inspiration at hente online, og ellers findes der også en række fysiske gallerier, som f.eks. dette galleri i Odense, hvor man kan føle malerierne på en helt anden måde, end man kan over internettet.

For meget og for få nips ting kan være afgørende for dynamikken

Alt hvad man foretager sig i sit hjem, når det kommer til indretning, har at gøre med balance. For meget og for lidt af noget, bliver aldrig helt godt, og kan i værste tilfælde være decideret forfærdeligt. Af den grund bør man altid forsøge sig med lidt ad gangen, indtil man når et niveau hvor man er tilfreds.
Dette gør sig specielt gældende med nips ting – altså diverse små sager rundt omkring i vindueskarme og på bordene. Har man for meget af den slags, kan det virke rodet og på samme tid gøre dit hjem mindre end det reelt set er. Man har brug for luft i sig eget hjem, og det fratager man sig selv hvis man fylder hver eneste krog ud med en lille nipsting.
For lidt nips derimod kan også gøre et hjem følelsesløst og koldt, og det vil man heller ikke have – selvom det måske er mere på mode at være minimalistisk i tiden.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.