Derfor er sikkerhed på mobilen lige så vigtigt som på computeren

Derfor er sikkerhed på mobilen lige så vigtigt som på computeren
SPONSORERET AF TELENOR.DK |

ANNONCE fra Telenor Erhverv

Læs med, når vi hos Telenor Erhverv ser på, hvorfor mobilsikkerhed er lige så vigtig som sikkerheden på computere, og hvordan I kan arbejde med det.

Læs mere om sikkerhed på mobile enheder hos Telenor Erhverv

De trusler, I kender fra computeren, gælder også mobilen
Det er en udbredt misforståelse, at mobilen er mindre udsat for sikkerhedstrusler end computeren. Sandheden er, at de samme sikkerhedstrusler, der er ved computeren, også gør sig gældende på mobiltelefonen. Det gælder hackerangreb, virus og malware, der kan inficere jeres mobile enheder og stjæle følsomme oplysninger.

Sikkerheden kan også hjælpe til at I opbevarer data på de mobile enheder i overensstemmelse med GDPR. Det betyder, at I, ligesom ved computeren, skal sørge for at holde data adskilt og sikre, at det kan slettes, hvis for eksempel en arbejdstelefon bliver stjålet. Det er altså vigtigt at huske på, at mobilsikkerhed ikke kun handler om at beskytte enheden, men også de data, der er gemt på den.

Derfor er det vigtigt at tage mobilsikkerhed lige så alvorligt som sikkerheden på computeren.

Sådan opruster I sikkerheden på jeres mobile enheder
For at sikre jeres mobile enheder mod digitale trusler, er der flere tiltag, I kan tage i brug. Først og fremmest er det vigtigt at oprette unikke adgangskoder til hver enkelt enhed. Det gør det sværere for uvedkommende at få adgang til enheden og de data, der er gemt på den.

I skal også sørge for at holde jeres mobile enheder opdaterede. Opdateringer indeholder ofte sikkerhedsforbedringer, der kan beskytte mod nye trusler. Det er også en god ide at opsætte klare retningslinjer for brugen af mobile enheder og sikre, at de følges.

Når I bruger mobile enheder, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilket Wi-Fi, I benytter. Brug altid et sikkert netværk, når I tilgår eller overfører følsomme data. Og husk løbende at lave backup af jeres data, så I altid har en kopi, hvis uheldet skulle være ude.

Hos Telenor Erhverv tilbyder vi en løsning, der kan hjælpe jer med at styre og administrere jeres mobile enheder. Med vores Mobile Device Management (MDM) får I en sikkerhedsløsning, der skaber tryghed og overblik. MDM gør det nemmere for jer at sikre, at alle mobile enheder overholder jeres sikkerhedsretningslinjer, og det gør det muligt for den IT-ansvarlige at administrere alle enhederne centralt.

Er du stadig i tvivl, om mobilsikkerhed er relevant for jeres virksomhed og medarbejdere? Så kontakt Telenor Erhverv herigennem og få en vurdering af netop jeres situation.

FÅ ABONNEMENT