Der kan være mange grunde til at få en ny telefon

Der kan være mange grunde til at få en ny telefon
SPONSORERET AF ONEREPAIR.DK |

ANNONCE FRA onerepair.dk

Og vi vil hjælpe dig med at komme på nogle af dem. Det er altid særligt vigtigt at have en god grund til, hvorfor det er på tide at du skal have en ny telefon, hvis du skal få en anden til at købe den til dig. Det kan enten være din mor, det kan være nogle bedsteforældre eller det kan være din kæreste. Det er typisk nemmest at overtale nogle til at købe en ny telefon, hvis du har fødselsdag eller hvis der er en anden stor anledning til, hvorfor du bør få en ny telefon. Det er jo sjældent en billig ting, når der skal investeres i en ny telefon og særligt ikke, når du foretrækker den nyeste iPhone.

Du skal derfor udtænke en plan
Det er en rigtig god idé at have en plan. Det er ikke altid nemt at lægge denne plan og vi vil derfor hjælpe med nogle gode råd til, hvordan du kan sikre dig en ny telefon. Vores første råd er at være sød. Og her mener vi selvfølgelig ikke, at du skal være sød som du plejer, men i stedet ekstraordinært sød. Du kan gå og komplementere personen, som skal give dig den nye telefon, i en længere periode eller du kan gå og hjælpe dem med nogle små tjenester. Det virker basalt, men det virker altså ofte at være sød. Det hjælper dog ikke på, at det stadig er dyrt at købe en ny telefon. Måske skal du overveje, hvor vigtigt det egentlig er at få den nyeste iPhone, når din iPhone xr eller din iPhone 9 egentlig stadig virker fint. Det virker måske overilet at ønske sig en ny telefon på grund af et par enkelte ridser i skærmen.

Din telefon er ødelagt
Nu virker det måske ikke som om, at vi hjælper særlig meget, men det gør vi altså. Vi vil dog også slå et slag for reparation af iPhone xr skærm eller af enhver anden skærm. Hvis hverken du eller dine nærmeste har råd til at skulle købe den nyeste iPhone, så er det måske en idé at vente lidt med denne drøm og i stedet få skiftet din ødelagte skærm. Det skal vi selvfølgelig ikke bestemme og er du stadig overbevist om, at du skal have en ny telefon, så skal du i gang med at charme, være sød og udføre en masse små tjenester. Så har du måske skaffet en ny telefon.