Bliv skarp i brugen af ChatGPT

Bliv skarp i brugen af ChatGPT
SPONSERET AF SALECTO.DK |

ANNONCE fra salecto.dk 

Kunne I godt tænke jer at forbedre jeres evner udi brugen af kunstig intelligens? Det er lige så stille noget, der vinder frempas i større virksomheder – og de største techgiganter har faktisk brugt det i rigtig lang tid. Nu er det til gengæld nået til et punkt, hvor det er blevet noget mere tilgængeligt for almindelige virksomheder, og det er til jeres fordel. Med ChatGPT får i en software med kunstig intelligens – eller Artificial Intelligence (AI) – som det også kaldes, helt gratis.

Selvom ChatGPT kan vise sig at være en løsning, der virkelig kan give pote for jer, er det også noget, der kræver, at man har tid og ressourcer til at sætte sig ind i det – for det kræver, at man lærer at bruge funktionerne ordentligt. Her kan du se en komplet gennemgang af ChatGPT, så du lærer, hvad der er op og ned på hjemmesiden, og hvordan den fungerer bedst i virksomhedsøjemed.

Et supplement til de daglige opgaver
I behøver ikke frygte, at ChatGPT kommer til at overtage jeres opgaver. Først og fremmest er det vigtigt, at I husker på, at det er en software, der har været på markedet i mindre end et år, og som derfor stadig bliver udviklet og testet – det er en betaudgave, hvilket også er blandt grundene til, at den er gratis. Men hvis først man bliver skarp på, hvordan man bedst arbejder med den, kan I også udnytte det til jeres fordel.

Det er ment som et supplement til de værktøjer, I allerede arbejder med, og ikke til fuldstændig at overtage opgaverne. ChatGPT skal fodres med opgaver, den kan løse, og det er vigtigt, at medarbejderen, der gør det, er trænet i at stille dem op på en logisk måde, så det bliver de rette svar, I får ud af det – uanset om det gælder tekstforfatning eller research af mindre emner.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?