Bliv klar til vinterens fester

Bliv klar til vinterens fester
SPONSERET AF SINNERUP.DK |

ANNONCE fra sinnerup.dk

Med vinteren kommer kulde, mørke, nedbør og kortere dage. Dette sætter dog ikke en stopper for festen. Vinteren byder også på traditionsrige fester sådan jul, nytår, julefrokoster og fødselsdage. Det kolde vejr indbyder til hygge og god stemning indenfor i varmen, så det er bare med at samle familie, venner og gode bekendte til et brag af en fest. Denne artikel vil give inspiration til, hvordan du bliver klar til vinterens festlige begivenheder som vært eller gæst. 

Planlæg i god tid
Der er mange traditioner forbundet med vinteren såsom jul og nytår, og derfor bliver kalenderen hurtigt fyldt med diverse planer. Især julefrokost eller juleafslutning fylder hos mange, da det både skal holdes med familien, arbejdspladsen og vennerne. Det kan derfor være en god idé at planlægge festerne i god tid, så ens gæster kan nå at afsætte datoen til din fest. Som gæst er det også rart at blive inviteret i god tid, så der er plads til at koordinere alle andre eventuelle planer. 

Vær den perfekte gæst 
Det kan være hårdt og tidskrævende at være vært for årets store begivenheder, men også utrolig givende, da man får lov til at opstille rammerne for en god aften. Som gæst er der ikke meget, der skal sørges for, udover at dukke op til den rigtige tid. Hvis man vil gøre en ekstra indsats som gæst, kan man tilbyde at hjælpe med de små ting til festen for eksempel mandelgaven til julebordet eller champagnen til kl. 24 nytårsaften. Man kan også overraske med en værtindegave til værten eller værtinden, som viser, at man virkelig værdsætter dem og deres indsats for at holde en god fest. 

Pynt op til den vildeste fest
Festens rammer betyder meget for festens succes. Hvis der er pyntet og dækket op til en god fest, så bliver den som regel lige så god, som den ser ud. Man kan med fordel købe pænt og tidsløst julepynt og nytårspynt, som kan bruges år efter år, og dermed skal man ikke ud og investere i nyt hvert år. Det giver også et flot og rustikt udtryk, hvis man bruger materialer fra naturen såsom kogler, gran eller tørrede blomster i bordopdækningen. Her kan man prøve med forskellige kombinationer, indtil man rammer den rigtige, der falder i ens personlige stil.