Behandl de trætte løbeben med en smart massagepistol

SPONSERET AF NORDIC-WELLNESS.DK

Behandl de trætte løbeben med en smart massagepistol

ANNONCE fra nordic-wellness.dk

Den flotte natur samt de mange vandrestier på Bornholm har her i coronaperioden lokket en masse beboere i løbeskoene.

Mange af beboerne er blevet bidt af den enkle sport, og det er der da også flere gode grunde til. Du kan eksempelvis løbe, lige når du har lyst til det. Derudover kan du gøre det alene eller sammen med andre. Og så kan alle være med - uanset niveau.

Er du blandt Bornholms løbere, har du sikkert også været ude for oplevelsen af tunge og ømme ben. Det er nemlig en uundgåelig del af løbesporten. Der kan være mange årsager til, at du får ømme ben. Heldigvis er der også mange ting, som du selv kan gøre for at undgå dette.

Glem aldrig restitutionen
Det kan være svært at holde igen, når du kan mærke formen blive bedre. Så vil du bare ud og løbe hurtigere, længere og oftere. Men her bliver du nødt til at holde lidt igen. Kroppens sener og muskler skal nemlig også kunne følge med, og det tager længere tid at opbygge senerne og musklerne end konditionen. En god tommelfingerregel er derfor, at du ikke bør øge din træningsmængde med mere end 10% per uge. Og så er det ligeledes vigtigt, at du overholder din restitution.

Sådan kan du forkorte din restitutionsperiode
Du kan til gengæld forkorte din restitutionsperiode på flere måder - eksempelvis ved brug af en massagepistol. Massagepistoler har den effekt, at de går ind og stimulerer de trætte og ømme muskler ved hjælp af vibrationer. De fungerer lidt på samme måde som en rigtig sportsmassage. Forskellen her er bare, at massagepistoler er mere praktisk anvendelige. Du kan selv udføre massagen hjemme foran fjernsynet, og er derfor ikke afhængig af en behandler. Massagepistolen går rent fysiologisk ind og øger blodforsyningen, og får samtidig musklerne til at slappe mere af.Flere nyheder