Bedemand, bedemænd - hvad er prisen?

BEGRAVELSESGUIDEN.DK • GRATIS

Bedemand, bedemænd - hvad er prisen?

Annonce:

Der er mange der gerne vil vide, hvad det egentlig koster at benytte sig af en bedemand. Det skal vi kigge lidt nærmere på her, så du kan få afklaret, hvad prisen er. 

Hvad kan en bedemand bistå med?  

Bedemænd bistår med alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse, så man som pårørende ikke skal kontakte kirke og alle de andre ting som man skal tage sig af, i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Det er svært at tage sig sammen til at organisere midt i sorgen, og derfor er det vigtigt, at den bedemand man vælger, har forståelse for dette og kan give nærværende og personlig vejledning og hjælp i en svær tid.

Hvordan vælge den bedste bedemand? 

Faktum er, at der er stor forskel på pris, når det kommer til bedemænd. Derfor kan det godt betale sig at lede rundt og sammenligne, inden du vælger hvilken bedemand du vil bruge. Det er nemlig dumt at betale for meget for en tjeneste, der er ganske ens i udførelse.

Det er meget nemt for bedemænd at sælge ydelser som de pårørende ikke har brug for, og udnytte en svær situation, og det er der desværre eksempler på enkelte bedemænd, der har gjort. Derfor skal man være endnu mere påpasselig med, hvad man vælger.

En begravelse koster samlet set typisk omkring 20-25.000 kr., når alle omkostninger er medregnet, og det er en stor udgift for mange. Udgifterne til bedemanden udgør som regel omkring 12-15.000 kr. Derfor kan det være en god ide at vælge den billigste bedemand, så man kan fokusere på at opfylde den afdødes ønsker.

Der findes flere forskellige at vælge mellem, men det er også en god ide at kigge på hvilke erfaringer andre kunder har haft med de bedemænd du undersøger, så du kan få et realistisk billede af, om det er et godt valg.

Erfaren duo bliver værter på hovedscenen
17. MAJ 2021 • 11:45 • GRATIS

Erfaren duo bliver værter på hovedscenen

Pensionskunder får ekstra ind på opsparingen
17. MAJ 2021 • 11:22 • GRATIS

Pensionskunder får ekstra ind på opsparingen

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.