Alt i mode og bolig hos Profil Art
SPONSORERET AF PROFILART.DK • GRATIS

Alt i mode og bolig hos Profil Art

ANNONCE:

God stil er et vidt begreb. Og hvis du af og til mangler overskuddet til fornyelse af enten garderoben eller boligen, er du bestemt ikke alene. Heldigvis findes der efterhånden en lang række online sider, som specialiserer sig i bolig, mode og livsstil. Én af de mest prominente er Profil-Art.

Tøj, sko og accessories

På Profil Arts hjemmeside finder du først og fremmest et bredt sortiment af tøj, sko og accessories til kvinder. Siden forhandler mange anerkendte tøjmærker, herunder Ganni, Stine Goya og Mads Nørgaard, og accessories-kategorien omfatter dertil både tasker, smykker, ure, bælter og alt andet, du kunne have brug for i forbindelse med sammensætningen af et stilfuldt og personligt outfit. Profil Arts sortiment spænder prismæssigt rigtig bredt. Derfor kan du uanset dit budget utvivlsomt finde nogle produkter, der passer til dig.

Det brede boligsortiment

Profil Arts hjemmeside indbefatter også masser af smukke og funktionelle ting til din bolig. Nogle af produkterne har et udpræget nordisk design, mens andre præges af farveknald og romantiske detaljer. Boligsortimentet rummer blandt andet køkkenredskaber, lysestager, keramik, opbevaringsløsninger og andre pyntegenstande. Fælles for alle produkterne er, at de er nøje udvalgt af Profil Art og fremstillet i høj og holdbar kvalitet. Kan du ikke finde, hvad du leder efter? Så kan du med fordel kontakte Profil Art på enten telefon eller på mail. Firmaets kundeservice-team sidder klar i alle hverdagene til at hjælpe dig med at finde frem til lige netop dét, der på bedste vis vil klæde dig og din bolig.

Lad dig inspirere

For mange af os er stil et relativt statisk begreb. Tidligt i livet finder vi frem til vores bolig- og tøjsmag, og ofte kan der gå årtier, før vi revurderer vores stilistiske valg og præferencer. Det er der som sådan ikke noget galt med. Men hvis du af og til føler, at dit liv i høj grad præges af rutine, kan det være en god idé at genoverveje garderoben eller indrette hjemmet på ny. Udskift klædeskabets mest slidte del med nye, lækre genstande. Tilføj dit hjem et strejf af farvestrålende charme ved at stille keramik og skåle i boligens vindueskarme. Og glæd dig ved, at der er masser af inspiration at hente hos Profil Art, når du er ved at gå død i indkøbsprocessen. Tjek sidens blog og få masser af gode tips til din boligindretning, dit klædeskab og din livsstil.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.