Alt hvad du skal bruge til en surprise party

Alt hvad du skal bruge til en surprise party
SPONSERET AF KANELOGPEBER.DK |

ANNONCE fra kanelogpeber.dk

Hvis du skal afholde en surprise party for din ven eller veninde i forbindelse med en fødselsdag, så skal du ud og finde det helt rigtige pynt og andet tilbehør til din fest. Det er altid sjovt at overraske folk med en fest, som de ikke havde set komme. Du ville sikkert selv blive glad, hvis nogle gjorde det for dig. Når du skal afholde en surprise party, så har du sikkert et budget, som du skal overholde. Læs med i denne artikel, og hør om hvilke ting, du kan købe for at få den bedste surprise party.

Balloner og andet pynt
Balloner og pynt hører bare fødselsdage til. Derfor kan du rigtig få pyntet festligt op med balloner eller andet pynt, der passer med det tema, som du har valgt at gå med. Du kan f.eks. finde balloner, der passer med det, som fødselaren fylder – f.eks. 25 år skrevet med store balloner. Hvis du har valgt et specifikt tema til festen, så skal du huske at bede gæsterne om at imødekomme temaet eller det farvetema, som du har valgt til din ven eller venindes surprise party.

Kanel eller peber
I nogle dele af landet fejrer man de runde fødselsdage med kanel og peber. Hvis du fylder 25 år og er ugift, så skal du have kanel. Det foregår sådan, at man bliver bundet fast til et træ eller lygtepæl, og så bliver du godt overdynget med kanel. Hvis du derimod fylder 30 år og er ugift, så får man peber. Begge ting kan være enormt irriterende for ens hud, derfor kan du finde udstyr, som du kan give til den stakkels fødselar, som han eller hun kan have på, imens der gives kanel. Men det er en perfekt underholdningsindslag, som du kan overraske fødselaren med, hvis han eller hun fylder enten 25 år eller 30 år.

Mad og drikke til festen
Hvis du har inviteret flere gæster til din surprise party, så skal du sørge for noget at spise og drikke. Det behøver ikke at være det helt store arrangement, men lidt skal der være, så I har noget at skåle i og spise af, imens festen er i gang. Du kan finde mange lækre opskrifter på fingermad eller andre små ting, som gæsterne kan stå og spise af, indtil fødselaren ankommer til festen. Sørg også for rigeligt med drikkelse – særligt hvis planen er, at I skal ud og fejre hende eller ham efterfølgende, når festen er slut.